Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του Motorola Xoom 2

Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του Motorola Xoom 2

 

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας του droid-life κάνει λόγο για πρώτες διαρροές πληροφοριών και φωτογραφιών του Motorola Xoom 2 με την κωδική … ονομασία MZ617.

Οι πηγές της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι αν και οι πληροφορίες είναι περιορισμένες ο διάδοχος του Xoom διαθέτει θύρα HDMI, μία ακόμη θύρα microUSB στο κάτω μέρος του tablet, μερικά κουμπιά στο πίσω μέρος του και υποδοχή για κάρτα SIM. Προς το παρόν δεν υπάρχουν ακόμη ενδείξεις για υποδοχή κάρτας μνήμης SD.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Περιγράφοντας τις εικόνες διακρίνεται μια εμπρόσθια κάμερα για video κλήσεις, μία κάμερα HD στο πίσω μέρος και οθόνη 10.1’’ ιντσών. Δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για τον επεξεργαστή αλλά πολλοί είναι αυτοί που ελπίζουν σε μία τετραπύρηνη λύση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC