Διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία του Motorola Droid RAZR

Διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία του Motorola Droid RAZR

 

Την ιστοσελίδα του νέου smartphone που πρόκειται να παρουσιάσει σε αυριανή εκδήλωση ανέβασε σήμερα η Motorola, χωρίς όμως να αποκαλύψει … κάποια επίσημη φωτογραφία ή παραπάνω πληροφορίες. Σύμφωνα με το Droid-Life πρόκειται για ένα νέο μοντέλο smartphone της πετυχημένης στο παρελθόν σειράς RAZR, του οποίου διέρρευσε η πρώτη φοτογραφία.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες που διέρρευσαν τον προηγούμενο μήνα πρόκειται για μια λεπτότερη, γρηγορότερη και ισχυρότερη έκδοση του Droid Bionic. Πιθανολογείται ότι θα κυκλοφορήσει με διπύρηνο επεξεργαστή, οθόνη τεχνολογίας qHD Super AMOLED και φωτογραφική μηχανή 8MP με λήψη video στα 1080p.

Υπενθυμίζεται ότι το Motorola RAZR κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2003 το οποίο με πωλήσεις πάνω από 130 εκατομμύρια κομμάτια, μετατράπηκε στο κινητό τηλέφωνο με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών, ένα ρεκόρ που διατηρεί μέχρι και σήμερα.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC