Διαθέσιμη η web based έκδοση του Skype στο Outlook.com.

Διαθέσιμη η web based έκδοση του Skype στο Outlook.com.

OΌταν η Microsoft ανακοίνωσε την υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Outlook.com  τον Ιούλιο, είχε υποσχεθεί βιντεοκλήσεις Skype μέσα από το web και τον browser σας. Ύστερα από διάφορες αναβαθμίσεις, όπως η ανανέωση του ημερολογίου, πλέον κάνει πράξη την υπόσχεσή της και σας επιτρέπει να κάνετε κλήσεις Skype, μέσα από την σελίδα του Outlook.

Αρχικά η υπηρεσία θα διατεθεί για χρήστες της Μεγάλης Βρετανίας ενώ θα ακολουθήσουν τις επόμενες εβδομάδες οι ΗΠΑ και η Γερμανία. Για τις υπόλοιπες χώρες, η Microsoft αναφέρει ότι η υποστήριξη θα ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες, κατά πάσα πιθανότητα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Για ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων μέσω της υπηρεσίας του Skype δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποιο πρόσθετο, κάτι που δεν ισχύει όμως αν θέλετε να πραγματοποιήσετε κλήσεις φωνής ή βίντεο. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να εγκαταστήσετε ένα plugin που υποστηρίζεται, προς το παρόν, από τον Internet Explorer, τον Chrome, τον Firefox αλλά όχι τον Opera.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC