Διαρροή: Με διπλάσια μπαταρία και περισσότερη μνήμη έρχεται το ASUS ROG Ally X

Διαρροή: Με διπλάσια μπαταρία και περισσότερη μνήμη έρχεται το ASUS ROG Ally X

Το ASUS ROG Ally ήταν η πρώτη απόπειρα της ASUS να τα βάλει με το Steam Deck και τα άλλα φορητά gaming PCs και πλέον πλησιάζει η ώρα για το ROG Ally X. Η πρώτη αυτή σημαντική αναβάθμιση θα αποκαλυφθεί στις 2 Ιουνίου, αλλά ήδη έχουμε κάποιες διαρροές και ενδείξεις.

Το gaming site VideoCardz παρουσίασε μία εικόνα της συσκευής με κάποια χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως έρχεται με Ryzen Z1 Extreme APU, αλλά και ίδια 7ινση οθόνη 1080p με VRR και 120Hz refresh rate. Σημαντικές αναβαθμίσεις θα έχουμε ωστόσο σε μπαταρία και μνήμη.

Η νέα μπαταρία θα είναι 80-watt-hour (από τα 40 του τωρινού μοντέλου), ενώ και η μνήμη RAM του ανεβαίνει από τα 16GB στα 24GB (LPDDR5). H νέα έκδοση θα έχει ακόμη μια δεύτερη θύρα USB-C με ταχύτητες USB4 για να επιτρέπει έως και φόρτιση την ώρα του παιχνιδιού. Οι εκτιμήσεις μιλούν για μια τιμή κοντά στα 800 δολάρια.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC