Διαρροή τεχνικών χαρακτηριστικών για τη σειρά Xiaomi 15

Διαρροή τεχνικών χαρακτηριστικών για τη σειρά Xiaomi 15

Η Xiaomi εργάζεται ήδη πάνω στη νέα σειρά συσκευών Xiaomi 15 και φαίνεται πως οι πρώτες διαρροές είναι ήδη γεγονός! Μέσω του Digital Chat Station εμφανίστηκαν περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά.

Η μεγαλύτερη αναβάθμιση έρχεται στα Xiaomi 15 και Xiaomi 15 Pro, που θα είναι και τα πρώτα Android smartphones με Snapdragon 8 Gen 4 chipset και το οποίο θα βελτιώνει την διαχείριση της ενέργειας και την ενίσχυση των λειτουργιών τεχνητής νοημοσύνης. Τα τηλέφωνα της σειράς θα έρθουν σε μικρότερο μέγεθος από τα τωρινά και θα έχουν οθόνη ανάλυσης 1,5Κ με καλύτερη απόδοση. Στα των καμερών, θα έχουμε κεντρικό φακό 50MP με πολλές βελτιώσεις σε όλα τα επίπεδα, ενώ υπάρχουν αναφορές και για επιλογές που θα δίνουν περισσότερη ελευθερία στον έλεγχο του βάθους.

Η λογική λέει πως τα Xiaomi 15 θα κυκλοφορήσουν στην Κίνα κάποια στιγμή τον Οκτώβριο και θα ακολουθήσει η παγκόσμια διάθεσή τους με ανακοίνωση στο MWC της νέας χρονιάς. Αναμένουμε…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC