Διαρροή φωτογραφιών από το τετραπύρηνο smartphone HTC Zeta

Διαρροή φωτογραφιών από το τετραπύρηνο smartphone HTC Zeta

 

Φωτογραφίες από τον πιθανό σχεδιασμό του HTC Zeta έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα το Engadget. Πρόκειται για ακόμη ένα smartphone “τέρας” … της HTC με τετραπύρηνο APQ8064 επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.5GHz και 1GB μνήμης RAM. Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες διέρρευσαν φωτογραφίες από ακόμη ένα τετραπύρηνο smartphone, το HTC Edge.

Σύμφωνα με τη φημολογία θα διαθέτει οθόνη 4.5” ιντσών ανάλυσης 1280 x 720 και θα τρέχει το ολοκαίνουργιο Android 4.0 Ice Cream Sandwich μαζί με το γραφικό περιβάλλον Sense. Η φωτογραφική μηχανή του θα είναι 8MP με διπλό LED flash και εγγραφή video ανάλυσης 1080p. Μερικά ακόμη χαρακτηριστικά του είναι η εμπρόσθια κάμερα 1.3MP για video κλήσεις, 32GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, Bluetooth 4.0, τεχνολογία ήχου Beats Audio και μπαταρία 1,830mAh.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC