«Εάν το διαβάζετε αυτό, δεν ζω»: Διάσημη 35χρονη Βρετανή influencer πέθανε από καρκίνο -Συγκλονιστική ανάρτηση

«Εάν το διαβάζετε αυτό, δεν ζω»: Διάσημη 35χρονη Βρετανή influencer πέθανε από καρκίνο -Συγκλονιστική ανάρτηση

Μια γνωστή influencer στην Αγγλία, η οποία ενέπνευσε τον κόσμο με τη θετική της εκστρατεία και τη γενναία στάση ζωής της, παρά τη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 35 ετών.

Γνωστή για την ατάκα της «Go grab life» (Πήγαινε να αρπάξεις τη ζωή), η Νίκι Νιούμαν από το Σάρεϊ προσπάθησε να δείξει πόσο μεγάλη σημασία έχει να αξιοποιείς στο έπακρο την κάθε μέρα και την κάθε στιγμή.

Ωστόσο, με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, ο σύζυγός της, Άλεξ, ενημέρωσε τους θαυμαστές της για τον θάνατό της.

Η ανάρτηση, την οποία είχε γράψει προηγουμένως η influencer, αναφέρει: «Αν διαβάζετε αυτό, σημαίνει ότι έχω πεθάνει. Τα κατάφερα όμως 5,5 χρόνια, όχι άσχημα για ασθενή με καρκίνο μαστού 4ου σταδίου».

Πώς διαγνώστηκε με καρκίνο η Νίκι
Η Νίκι διαγνώστηκε με καρκίνο τον Απρίλιο του 2018, και το «ταξίδι» της αυτό ήταν εξαρχής γεμάτο τραγωδίες.

Βρήκε ένα εξόγκωμα στο δεξί της στήθος την ώρα που έκανε ντους και ήξερε μέσα της ότι ήταν άσχημα νέα, σύμφωνα με την Telegraph. Σαν να μην έφτανε αυτό, μέσα σε μία εβδομάδα υπέστη αποβολή και διαγνώστηκε με μεταστατικό καρκίνο του μαστού. Αλλά για τη Νίκι το πραγματικό σοκ ήρθε μερικές ημέρες μετά, όταν της είπαν ότι ο καρκίνος είχε ήδη εξαπλωθεί και δεν υπήρχε θεραπεία.

 

Άρπαξε τη ζωή και την έζησε στο έπακρο
Αντί όμως όλα αυτά να την καταβάλουν και να πέσει σε κατάθλιψη, αποφάσισε να δώσει χαρά στη ζωή των ακολούθων της.

Συνέχισε την πολυάσχολη ζωή της, ταξιδεύοντας σε εξωτικούς προορισμούς με τους φίλους και την οικογένειά της και γιορτάζοντας κάθε ορόσημο, όσο μικρό κι αν ήταν.

Τα επόμενα χρόνια παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της, τον Άλεξ, και έκανε εκστρατεία για φιλανθρωπικές οργανώσεις, κατακτώντας τις καρδιές των Βρετανών.

Μόλις τον περασμένο μήνα είχε μοιραστεί κάποια νέα σχετικά με τη θεραπεία της. Σε ανάρτησή της στο Instagram είχε γράψει: «Είχα προετοιμάσει τον εαυτό μου για κάποια εξέλιξη, αλλά όχι τόσο πολύ. Για πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια οι μεταστάσεις μου μάζεψαν τις βαλίτσες τους και μετακόμισαν σε μια νέα εγκατάσταση, που ονομάζεται “Ξενοδοχείο Συκώτι”».

Η συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατό της -Το μήνυμα που έστειλε στους οπαδούς της
Λίγες εβδομάδες αργότερα, ο σύζυγός της μοιράστηκε την τραγική είδηση του θανάτου της, σοκάροντας τους θαυμαστές της.

Η ανάρτησή της έγραφε: «Αν διαβάζετε αυτό, σημαίνει ότι έχω πεθάνει. Τα κατάφερα όμως 5,5 χρόνια, όχι άσχημα για καρκίνο του μαστού 4ου σταδίου. Δεν έχασα τίποτα, ο καρκίνος τελικά πήρε την εξουσία, κι αυτό είναι εντάξει, όλοι ξέραμε ότι αυτό θα συνέβαινε. Δεν νομίζω πως είμαστε ποτέ προετοιμασμένοι να ακούσουμε τις λέξεις αυτές, νομίζουμε ότι είμαστε άφθαρτοι και πως θα εμφανιστεί μια μαγική θεραπεία, αλλά η αλήθεια είναι ότι όλοι ζούμε αυτή τη ζωή μέρα με τη μέρα (απλώς ξέραμε ότι οι μέρες θα είναι λιγότερες)».

Και συνεχίζει: «Γι’ αυτό, σας παρακαλώ, υποσχεθείτε μου να εκτιμάτε τους γύρω σας και να δίνετε στους φίλους και στους αγαπημένους σας τις μεγαλύτερες αγκαλιές. Πηγαίνετε να αρπάξετε τη ζωή! Ποτέ δεν ξέρετε πραγματικά τις σας περιμένει στη γωνία – γι’ αυτό μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο. Έχετε όλοι γίνει μέρος της κληρονομιάς μου και σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου που ήσασταν εδώ σε κάθε μου βήμα. Θα ακολουθήσουν κι άλλα (με μερικά καταπληκτικά πράγματα στα σκαριά) που θα στοχεύουν στη συνέχιση αυτής της κληρονομιάς, γι’ αυτό μείνετε εδώ και συνεχίστε να είστε οι καταπληκτικοί και όμορφοι άνθρωποι που ήδη είστε! Σας αγαπώ όλους τους πανέμορφους φίλους μου! Νίκι».

Τι έγραψε γι’ αυτήν ο σύζυγός της

Λίγο αργότερα ο σύζυγός της μοιράστηκε κι αυτός μια ανάρτηση στη σελίδα της, γράφοντας:

«Τι μπορώ να πω που η απίστευτη γυναίκα μου δεν έχει ήδη πει στην τελευταία της ανάρτηση. Η Νίκι μού ζήτησε να στείλω το μήνυμά της, μαζί με μερικά λόγια από μένα. Ήταν για μένα κάτι παραπάνω από σύντροφος ή αγαπημένη. Γνωριζόμαστε από τα 14 μας χρόνια, κι όλα αυτά τα χρόνια ήμασταν πάντα άρρηκτα δεμένοι ο ένας με τον άλλον. Μια πραγματικά σπάνια ένωση ψυχών που ήταν απλώς γραφτό να γίνουν ένα. Μας έχουν ρωτήσει και στο παρελθόν γιατί πιστεύουμε ότι η σελίδα της Νίκι εδώ έγινε τόσο δημοφιλής, κι αυτό είναι προφανώς μια πολύ δύσκολη ερώτηση για να απαντηθεί. Ωστόσο, νομίζω ότι είναι επειδή…

Η Νίκι με τον σύζυγό της, Άλεξ

»Οι άνθρωποι σε αγάπησαν επειδή από τότε που έλαβες τη διάγνωσή σου, στη χειρότερη στιγμή της ζωής μας, επιλέξαμε να μη θρηνήσουμε τον χρόνο που χάνουμε, αλλά να γιορτάσουμε τον χρόνο που μας απομένει, όσος κι αν είναι αυτός.

Όποιος γνώριζε τη σύζυγό μου ξέρει ότι αυτό είναι αλήθεια. Η Νίκι δεν δέχτηκε ποτέ ημίμετρα, άρπαξε τη ζωή και έκανε κάθε στιγμή ξεχωριστή και αξέχαστη.

Δημιούργησε μια κληρονομιά εδώ, ένα μέρος όπου ο καθένας μπορεί να δει ότι η ζωή είναι για τη θετικότητα, το χαμόγελο και την ευτυχία. Ακόμα και μέσα από τις δυσκολίες, ακόμα κι αν αυτό φαίνεται αδύνατο».

Σοκαρίστηκαν οι θαυμαστές της
Χιλιάδες ήταν οι θαυμαστές της Νίκι που έσπευσαν να σχολιάσουν στην ανάρτησή της για να αποτίσουν φόρο τιμής στην influencer.

Ένας από αυτούς έγραψε «Θεέ μου, η καρδιά μου πονάει! Σε παρακολουθώ δεν ξέρω για πόσα χρόνια και υπήρξες πραγματική έμπνευση. Η Νίκι ήταν μια απίστευτη γυναίκα», ενώ ένας δεύτερος πρόσθεσε: «Συνεχίζω να σε βλέπω. Ακούω τη φωνή σου, σε βλέπω να χορεύεις. Ήσουν πραγματικά το κάτι άλλο, Νίκι».

Ένας άλλος ανέφερε: «Είμαι τόσο σοκαρισμένη αυτή τη στιγμή. Νίκι, ήσουν ένα πολύ φωτεινό φως μέσα στο σκοτάδι για μένα και θα σου είμαι πάντα ευγνώμων. Δεν σε γνώριζα προσωπικά, αλλά ένιωθα ότι σε γνώριζα. Θα θρηνήσω για σένα και θα μου λείψεις σαν μέλος της οικογένειας, καθώς ειλικρινά σήμαινες τόσο πολλά για όλους μας».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC