Εγκαίνια για την υπηρεσία «Google Transit»

Εγκαίνια για την υπηρεσία «Google Transit»

Το μετρό του Συντάγματος είναι γεμάτο πράσινα μπαλόνια καλωσορίζοντας την υπηρεσία Google Transit στην Αθήνα.

Με αφορμή τα εγκαίνια …

της ελληνικής πλατφόρμας των χαρτών Google με πληροφορίες Transit, η Google ετοίμασε μία σειρά εκπλήξεων για όσους κινούνται με τις αστικές συγκοινωνίες σήμερα.

Στη γιορτινή «πρεμιέρα» του Google Transit για την Αθήνα, λοιπόν, πολλοί επιβάτες των αστικών συγκοινωνιών μένουν έκπληκτοι από τα χρωματιστά μπαλόνια και τα «ζωντανά» tags, ενώ έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την εφαρμογή Transit στο …«φυσικό» της περιβάλλον.

Η εφαρμογή που ενσωματώνει στους χάρτες της Google τις πληροφορίες για τις διαδρομές των λεωφορείων, του μετρό, του ηλεκτρικού, του τρόλεϊ, του τραμ και του προαστιακού, προσφέρει στο επιβατικό κοινό την δυνατότητα επιλογής της βέλτιστης διαδρομής με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Πρόκειται για μια δωρεάν πλατφόρμα, η οποία είναι προσβάσιμη από οποιονδήποτε υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο, netbook και tablet, με σύνδεση στο internet.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φορτώσετε τους χάρτες της Google στο κινητό σας και να περάσετε μια βόλτα από το Σύνταγμα!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC