Εκτύπωση από κινητά και ταμπλέτες

Εκτύπωση από κινητά και ταμπλέτες

Απάντηση στο συχνό  πρόβλημα εκτύπωσης περιεχομένου από  φορητές συσκευές -όπως τα smartphones και οι ταμπλέτες- έρχεται να δώσει η Epson, … με τη mobile υπηρεσία «Epson Connect», που περιλαμβάνει τις λύσεις «Email Print» και «Epson iPrint».

Το «Email Print» επιτρέπει στον χρήστη να εκτυπώνει το περιεχόμενο μηνυμάτων από το ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο, όπως και συνημμένα αρχεία απλά με την αποστολή ενός email από το smartphone ή άλλη φορητή συσκευή σε ένα εκτυπωτή Epson με ενσωματωμένη τη εν λόγω υπηρεσία. Ετσι, ακόμα και όσοι βρίσκονται εν κινήσει μπορούν να ελέγχουν τα email τους και να εκτυπώνουν τα αρχεία που επιθυμούν στον εκτυπωτή που βρίσκεται στο σπίτι ή στο γραφείο.

Το «Epson iPrint» αποτελεί εφαρμογή εκτύπωσης για συσκευές με λειτουργικό σύστημα iOS και Android. Με την εφαρμογή «Epson iPrint» και ασύρματη σύνδεση με εκτυπωτή που διαθέτει Wi-Fi, ο χρήστης μπορεί να εκτυπώσει φωτογραφίες, έγγραφα και άλλο on line περιεχόμενο από ιστοσελίδες και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC