Ενισχύεται το Google Social Search με 19 επιπλέον γλώσσες

Ενισχύεται το Google Social Search με 19 επιπλέον γλώσσες

Η δημοφιλής σε πολλές χώρες υπηρεσία της Google, προσθέτει κι άλλες γλώσσες στις αναζητήσεις της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Google … που έγινε μέσα από το blog της, σε λίγες μέρες, το χαρακτηριστικό Social Search ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σε 19 επιπλέον γλώσσες με σκοπό την βελτίωση της υπάρχουσας λειτουργίας αναζήτησης της εταιρίας.

Έτσι λοιπόν στα αποτελέσματα της αναζήτησης του χρήστη, θα εμφανίζεται και περιεχόμενο από την δραστηριότητα στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης των φίλων του.

Για όσους δεν γνωρίζουν το Google Social Search, είναι μία υπηρεσία της Google που επιτρέπει στους χρήστες των χωρών που συμμετέχουν, να βλέπουν πληροφορίες από τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter)  καθώς και από το Gtalk και γενικότερα από οποιοδήποτε άλλο δίκτυο έχει συνδεθεί με το λογαριασμό του χρήστη στη Google.

Το Facebook από την πλευρά του, είναι αντίθετο με την υπηρεσία αυτή της Google επειδή χρησιμοποιεί τα δικά του δεδομένα χωρίς την άδεια του και ισχυρίζεται ότι η συγκεκριμένη λειτουργία αφήνει τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών του ελεύθερα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC