Εξαγορά του Myspace από τη Specific Media για $35 εκατ δολάρια

Εξαγορά του Myspace από τη Specific Media για $35 εκατ δολάρια

 

Η διάσημη μουσική -πλέον υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης Myspace ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα την πώλησή της στη διαφημιστική εταιρεία Specific Media, … έναντι $35 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η τιμή πώλησης είναι αρκετά κατώτερη εκείνης που σκόπευε η News Corporation αρχικά να το πουλήσει, δηλαδή στα $100 εκατομμύρια δολάρια. Πριν μερικά χρόνια όταν η ιστοσελίδα σημείωνε ρεκόρ επισκεψιμότητας, η αξία της ξεπερνούσε το ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ολοένα και πλήθαιναν τα σημάδια πώλησης του Myspace από τη στιγμή που απολύθηκε περίπου ο μισός αριθμός των εργαζομένων του και από τις πρώτες εμφανίσεις φημολογίας σχετικά με το πωλητήριο του

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC