Επένδυση $100.000.000 σε ομάδα ηλεκτρονικού αθλητισμού από Ρώσο μεγιστάνα

Επένδυση $100.000.000 σε ομάδα ηλεκτρονικού αθλητισμού από Ρώσο μεγιστάνα

Τα Esports τα τελευταία χρόνια, έχουν δείξει πολύ μεγάλη ανάπτυξη, από το να παίζονται αγώνες στα εθνικά κανάλια διαφόρων χωρών, μέχρι και να διοργανώνονται μεγαλύτερα τουρνουά σε αυτά, απ’ ότι στα κανονικά sports.

stage_fullscreen Σήμερα λοιπόν γινόμαστε μάρτυρες άλλης μίας ιστορικής μέρας για τα Esports, καθώς ένας από τους πλουσιότερους Ρώσους μεγιστάνες, ο Alisher Usmanov, αποφάσισε να επενδύσει $100.000.000 στην Virtus.pro.

Alisher Usmanov

Ivan Streshinsky, μέλος του συμβουλίου της USM Holdings (η εταιρία μέσω της οποίας ο Alisher Usmanov κάνει την επένδυση), είπε τα εξής:

Τα Esports έχουν μία μοναδική θέση, καθώς ενώνουν τα sports, τα media και τις επιχειρήσεις στον χώρο του Internet. Αναπτύσσονται πολύ γρήγορα στην αγορά, πράγμα το οποίο έχει τραβήξει τα βλέμματα από όλον τον κόσμο, με την Virtus.pro να είναι βασίλισσα στα Esports industries στην Ρωσία. Είμαι σίγουρος πως η υποστήριξη από την USM θα βοηθήσουν την ανάπτυξη της εταιρίας και θα της επιτρέψουν να πάει τα project της στο επόμενο επίπεδο.

Ο Anton Cherepennikovσυνιδιοκτήτης και βοηθός manager της Virtus.pro, πρόσθεσε:

Ο κύριός μας στόχος είναι η αύξηση της δημοσιότητας των Esports στην Ρωσία, και αυτό θα επιτευχθεί μέσω της επένδυσης της USM. Τα λεφτά θα χρησιμοποιηθούν για νέα τουρνουά, όπως επίσης και για την δημιουργία νέων καναλιών, για την κάλυψη των αγώνων, αλλά και για κατασκευή νέων Esports arenas.

1437965160.4062Με μία τόσο μεγάλη επένδυση, η Virtus.pro θα μπορέσει να ξεκινήσει νέα δικά της τουρνουά, να προσεγγίσει νέα παιχνίδια, να πάρει νέα media channels, ενώ το κερασάκι στην τούρτα είναι μία νέα Esports αρένα.

20150312_Helena-Kristiansson_ESLOneKTW_1465

πηγή: cowboytv.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC