Επίσημο: Στις 26 Σεπτεμβρίου παρουσιάζονται τα Xiaomi 14T και Xiaomi 14T Pro

Επίσημο: Στις 26 Σεπτεμβρίου παρουσιάζονται τα Xiaomi 14T και Xiaomi 14T Pro

Η Xiaomi επιβεβαίωσε το επόμενο μεγάλο της event, όπου και θα παρουσιάσει τα Xiaomi 14T και Xiaomi 14T Pro.

Η κινεζική εταιρεία ανακοίνωσε πως θα διοργανώσει στις 26 Σεπτεμβρίου ένα παγκόσμιο launch event στο Βερολίνο, όπου και θα αναλύσει το τι θα πρέπει να περιμένουμε στις δύο νέες συσκευές. Και τα δύο μοντέλα έρχονται σε συνεργασία με την Leica για τα των καμερών και της φωτογραφίας/video, ενώ η Xiaomi έχει ήδη επιβεβαιώσει την προσθήκη δύο ξεχωριστών και νέων color profiles από την Leica (cinematic artistry και humanistic photography).

Στη σελίδα του event φαίνονται απλά οι σκιές των δύο συσκευών που έχουν επίπεδη επιφάνεια και τετράγωνο camera island στο πίσω μέρος, κάτι που επιβεβαιώνει και τις διαρροές των τελευταίων ωρών. Ο κατασκευαστής έχει επιβεβαιώσει ακόμη πως και οι δύο συσκευές θα έρχονται με μία δωρεάν αντικατάσταση οθόνης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC