Επιστροφή στο μέλλον ετοιμάζει η ΝΙΚΕ

Επιστροφή στο μέλλον ετοιμάζει η ΝΙΚΕ

 

Επιστροφή στο μέλλον για τη Nike η οποία φαίνεται να είναι έτοιμη να παρουσιάσει αθλητικά παπούτσια με αυτόματο δέσιμο κορδονιών, … μια ιδέα η οποία βασίζεται σε σκηνή από την ταινία επιστημονικής φαντασίας Back to the Future 2 η οποία προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1989.

Αν και τίποτα ακόμη δεν είναι σίγουρο, η Nike κυκλοφόρησε ένα teaser video το οποίο μας φέρνει μέσα σε ένα τεράστιο χώρο του κεντρικού ήρωα της ταινίας Marty McFly το οποίο αποτελείται από εκατοντάδες παπούτσια του ίδιου μοντέλου το οποίο θυμίζει αρκετά το μοντέλο που φόραγε ο κεντρικός ήρωας της ταινίας.

Οι ενδείξεις πάντως ότι αύριο η Nike θα παρουσιάσει αθλητικό παπούτσι με αυτόματο σύστημα δεσίματος κορδονιών γίνονται περισσότερο δυνατές
αν υπολογιστεί η κίνηση της εταιρείας να πατεντάρει ένα τέτοιο σύστημα πριν ένα χρόνο.

Η ανακοίνωση αναμένεται αύριο σε ειδική εκδήλωση που θα διοργανώσει η εταιρεία.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC