Η ελληνική σειρά Famagusta έρχεται στο Netflix

Η ελληνική σειρά Famagusta έρχεται στο Netflix

Άλλη μια ελληνική σειρά έρχεται στο Netflix και ο λόγος για το Famagusta. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Ανδρέας Γεωργίου ανακοίνωσε ότι η παραγωγή μπαίνει στην δημοφιλή πλατφόρμα streaming μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ανέβασε ένα στιγμιότυπο από το μενού του Netflix που δείχνει την παραγωγή να είναι στην βιβλιοθήκη του και ανέφερε πως θα πρέπει να περιμένουμε την ενσωμάτωσή της στις 20 Σεπτεμβρίου. Η ιστορία του Famagusta φέρνει στο προσκήνιο ένα ζευγάρι δύο ανθρώπων που χάνει το 3 μηνών μωρό του την ημέρα της εισβολής στην Κύπρο. Οι δυο τους απομακρύνονται από την Αμμόχωστο, αφήνοντας πίσω και κάθε ελπίδα εντοπισμού του. Ερχόμαστε αρκετά χρόνια πιο μετά και το μωρό είναι ένας 50χρονος που ζει στο Λονδίνο τη δική του ζωή και καταλήγει στην Κύπρο για να κάνει ρεπορτάζ για τους ανθρώπους που έχασαν δικούς τους την ίδια εποχή. Και κάπως έτσι έρχεται σε επαφή με τους γονείς που δεν γνώριζε ότι έχει χάσει.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC