Η εφαρμογή Viber αποκτά 50 εκατομμύρια χρήστες σε ένα χρόνο

Η εφαρμογή Viber αποκτά 50 εκατομμύρια χρήστες σε ένα χρόνο

Η εφαρμογή Viber η οποία προσφέρει δωρεάν κλήσεις και γραπτά μηνύματα μεταξύ των χρηστών smartphone φαίνεται ότι έχει ιδιαίτερη απήχηση, …

καθώς όπως ανακοίνωσαν οι δημιουργοί της έχει αποκτήσει παραπάνω από 50 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες.

Χωρίς να αναφέρεται ο αριθμός των πραγματικά ενεργών χρηστών της υπηρεσιας, είναι γνωστό ότι κάθε μήνα καταγράφονται 150 εκατομμύρια τηλεφωνήματα μέσω της εφαρμογής και αποστέλλονται 1 δισεκατομμύριο γραπτά μηνύματα. Αναφέρεται επίσης ότι πάνω από 20 εκατομμύρια μηνύματα περιλαμβάνουν και φωτογραφίες, με την εφαρμογή να διατίθεται σε Android και iOS συσκευές και να είναι διαθέσιμη σε 193 χώρες.

Το Viber έχει σημειώσει όλα τα παραπάνω επιτεύγματα σε ένα μόλις χρόνο από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε, έχοντας να ανταγωνιστεί τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου όπως το Skype, το eBuddy και το fring. Για να χρησιμοποιήσει κανείς το Viber αρκεί να το κατεβάσει στο smartphone του και να επιβεβαιώσει τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Στη συνέχεια θα μπορεί να πραγματοποιεί δωρεάν κλήσεις και να αποστέλλει μηνύματα προς τις επαφές του που χρησιμοποιούν την ίδια υπηρεσία. Να σημειωθεί ότι υπάρχει η δυνατότητα να δει κανείς μέσα από την εφαρμογή τις επαφές που το χρησιμοποιούν και να επικοινωνήσει άμεσα με αυτές.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC