Η παλάμη σας στη θέση της οθόνης του iPhone

Η παλάμη σας στη θέση της οθόνης του iPhone

 

δίχως την ανάγκη κάποιας οθόνης. Η δημιουργία τους η οποία ονομάστηκε και iPalm, αποτελείται από μια βιντεοκάμερα βάθους, η οποία θα εντοπίζει όταν το δάκτυλό σου πιέζει στην αντίθετη παλάμη, η οποία θα λειτουργεί σαν την οθόνη του iPhone.
 Αν και προς το παρόν η όλη συσκευή είναι αρκετά ογκώδης, η ερευνητική ομάδα θεωρεί ότι τα μελλοντικά μοντέλα πρόκειται να είναι πολύ μικρότερου μεγέθους και μάλιστα θα προσεγγίζουν αυτό μιας καρφίτσας. Ένα όμως αρκετά μεγάλο μειονέκτημα είναι ότι ο χρήστης θα πρέπει να έχει απομνημονεύσει την χωροταξία των εφαρμογών στο iPhone, όπως και το ότι η συσκευή θα πρέπει να βρίσκεται κοντά στο τηλέφωνο ώστε να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ τους.Αν και θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να θυμάσαι τη χωροταξία των εφαρμογών η ομάδα ελπίζει ότι αν μη τι άλλο θα χρησιμοποιηθεί περισσότερο για την αποδοχή και την απόρριψη κλήσεων ή για τις λειτουργίες του ξυπνητηριού. Λειτουργίες για τις οποίες τα σημείου ελέγχου είναι αρκετά εύκολα ως προς την απομνημόνευσή τους. Επίσης βλέπουν σε μελλοντικές χρήσεις όπως αυτή ενός τηλεχειριστηρίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC