Η προηγμένη λειτουργία φωνής του OpenAI ήρθε και στην Ευρώπη -Πώς λειτουργεί

Η προηγμένη λειτουργία φωνής του OpenAI ήρθε και στην Ευρώπη -Πώς λειτουργεί

Ο κατασκευαστής του ChatGPT αντιμετώπισε δυσκολίες αφού μια από τις φωνές του έμοιαζε με τη φωνή της ηθοποιού Scarlett Johansson στην ταινία του 2013 “Her”.

Η OpenAI ανακοίνωσε την Τρίτη ότι το Advanced Voice είναι πλέον διαθέσιμο στην Ευρώπη, μετά από μια καθυστέρηση στην κυκλοφορία που μπορεί να οφείλεται σε ρυθμιστικούς κανόνες στην ήπειρο.

Η εταιρεία ανακοίνωσε τη λειτουργία Advanced Voice Mode τον Μάιο, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να αλληλεπιδρούν με το μοντέλο μεγάλης γλώσσας (LLM) με τις φωνές τους, που σημαίνει ότι μπορείτε να μιλήσετε στο ChatGPT χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο, το φορητό υπολογιστή ή το μικρόφωνο του υπολογιστή σας.

Η λειτουργία φωνής κυκλοφόρησε στο Ηνωμένο Βασίλειο νωρίτερα αυτό το μήνα, αλλά δεν είχε έρθει μέχρι τώρα στην ΕΕ, κάτι που θα μπορούσε να οφείλεται σε ανησυχίες σχετικά με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων της Ευρώπης (GDPR), ο οποίος απαιτεί την επανεξέταση ορισμένων προϊόντων δεδομένων πριν από την κυκλοφορία τους.

Ηρθε και στην Ευρώπη

Η OpenAI επιβεβαίωσε ότι έφερε το εργαλείο στην Ευρώπη ως απάντηση σε μια ανάρτηση στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X, η οποία ρωτούσε εάν θα ερχόταν στην Ευρώπη.

«Λοιπόν ναι. Όλοι οι χρήστες Plus στην ΕΕ, την Ελβετία, την Ισλανδία, τη Νορβηγία και το Λιχτενστάιν έχουν πλέον πρόσβαση στο Advanced Voice», ανέφερε η OpenAI σε ανάρτησή της.

Το Advanced Voice έγινε πρωτοσέλιδο όταν ανακοινώθηκε νωρίτερα φέτος, καθώς μια φωνή που ονομάζεται Sky έμοιαζε με εκείνη της ηθοποιού Scarlett Johansson στην ταινία του 2013 “Her”.

Οι νόμιμοι εκπρόσωποι της Johansson έστειλαν επιστολές στην OpenAI με τις οποίες ισχυρίζονταν ότι η εταιρεία δεν είχε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τη φωνή. Το OpenAI έκτοτε σταμάτησε προσωρινά τη φωνή του Sky.

Οι χρήστες μπορούν να ζητήσουν από το AI να αλλάξει προφορά, εάν δεν τους αρέσει αυτό που ακούνε.

Είναι επίσης διαδραστικό ώστε να μπορείτε να του πείτε να επιταχύνει ή να επιβραδύνει.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC