Η Acer παρουσιάζει το Predator XB273U F5 Gaming Monitor, εξοπλισμένο με τη νέα τεχνολογία NVIDIA G-SYNC Pulsar

Η Acer παρουσιάζει το Predator XB273U F5 Gaming Monitor, εξοπλισμένο με τη νέα τεχνολογία NVIDIA G-SYNC Pulsar

Η Acer ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση της σειράς gaming monitor Predator με δύο νέα μοντέλα 27 ιντσών, τα οποία υπόσχονται να προσφέρουν εξαιρετική ταχύτητα και εντυπωσιακά γραφικά για να απολαύσετε τα πιο πρόσφατα games στο μέγιστο. Και τα δύο monitor ενσωματώνουν τεχνολογία αιχμής και καινοτομίες που καλύπτουν τις ανάγκες των gamers που απαιτούν μόνο την καλύτερη απόδοση.

Το Predator XB273U F5, εξοπλισμένο με πάνελ WQHD, refresh rate 360 Hz και τη νέα τεχνολογία NVIDIA® G-SYNC® Pulsar, είναι ένας gaming γίγαντας, που σίγουρα θα εντυπωσιάσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς παίκτες με τα ομαλά και δυναμικά καρέ του. Το Predator XB273K V5 διαθέτει οθόνη ανάλυσης 4K UHD με refresh rate 160 Hz και τεχνολογία AMD® FreeSync™ Premium, προσφέροντας ευκρινείς λεπτομέρειες και καθαρές κινήσεις για να απολαμβάνετε τα παιχνίδια με απαράμιλλη καθαρότητα. Με την τεχνολογία Dynamic Frequency and Resolution (DFR), οι χρήστες έχουν την επιλογή αλλαγής της ανάλυσης σε FHD και στα 320 Hz, για να προσαρμόσουν την εμπειρία gaming σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Με ανάλυση WQHD (2560×1440) και έναν απίστευτα γρήγορο ρυθμό ανανέωσης 360 Hz, το Predator XB273U F5 είναι ένα gaming υπερμηχάνημα. Είναι εξοπλισμένο με τη νέα τεχνολογία G-SYNC Pulsar της NVIDIA, η οποία προσφέρει μια σημαντική καινοτομία με 4 φορές πιο αποτελεσματική καθαρότητα κίνησης, μαζί με ομαλό και χωρίς καθυστερήσεις gaming μέσω του μεταβλητού ρυθμού ανανέωσης της εικόνας (VRR). Υποστηρίζοντας το 90% της χρωματικής γκάμας DCI-P3, HDR και κορυφαία φωτεινότητα 550 nits, προσφέρει εξόχως ζωντανά χρώματα και ακριβείς εικόνες, που βελτιώνουν την οπτική εμπειρία.

Με ανάλυση 4K (3840 x 2160), ομαλό ρυθμό ανανέωσης 160 Hz και υποστήριξη της τεχνολογίας AMD® FreeSync™ Premium, το Predator XB273K V5 είναι σίγουρο ότι θα προσφέρει άψογο gameplay. Οι gamers μπορούν επίσης να επιλέξουν υψηλότερο refresh rate με ανάλυση FHD στα 320 Hz – ανάλογα με τις απαιτήσεις του παιχνιδιού και της εργασίας τους – χάρη στην τεχνολογία DFR. Ο λόγος αντίθεσης 100,000,000:1 βοηθά στην παραγωγή βαθιών μαύρων και φωτεινών λευκών, ώστε να μην χάνονται σημαντικές λεπτομέρειες στο παιχνίδι. Με φωτεινότητα έως 400 nits και πιστοποίηση VESA DisplayHDR™ 400, οι εικόνες απεικονίζονται με εκθαμβωτική φωτεινότητα. Η χρωματική γκάμα DCI-P3 95% υποστηρίζει έως και 1.07 δισεκατομμύρια χρώματα για εκπληκτικά ρεαλιστικές εικόνες.

Eμβυθιστική εμπειρία θέασης

Οι εξαιρετικά γρήγοροι χρόνοι απόκρισης έως και 0,5 ms (GTG) μειώνουν το motion blur και διασφαλίζουν ότι τα γρήγορα αντικείμενα απεικονίζονται καθαρά, προσφέροντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις πιο σφοδρές μάχες και βυθίζοντας τους gamers στους αγαπημένους τους εικονικούς κόσμους. Αυτά τα νέα μοντέλα διαθέτουν επίσης premium IPS panels, τα οποία προσφέρουν ευρείες γωνίες θέασης 178 μοιρών για σταθερή ποιότητα εικόνας από οποιαδήποτε θέση. Επιπλέον, δύο θύρες HDMI 2.1 και μία DisplayPort 1.4 προσφέρουν πλούσια συνδεσιμότητα. Για μέγιστη άνεση, τα monitor Predator προσφέρουν πλήρεις εργονομικές ρυθμίσεις, με δυνατότητες κλίσης, περιστροφής και ρύθμισης ύψους.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Tα Predator XB273K V5 θα είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη το τελευταίο τρίμηνο του 2024 με αρχική τιμή τα 699€.

Οι ακριβείς προδιαγραφές, οι τιμές και η διαθεσιμότητα διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε το www.acer.com.

Επισκεφθείτε το Acer’s Media Center για περισσότερες εικόνες και προδιαγραφές προϊόντων ή επισκεφθείτε το next@acer Press Room για να δείτε όλες τις ανακοινώσεις

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC