Η Amazon ετοιμάζει 3D smartphone.

Η Amazon ετοιμάζει 3D smartphone.

amazonΕδώ και αρκετό καιρό φημολογείται πως η Amazon ετοιμάζει το δικό της smartphone, και ένα νέο ρεπορτάζ τής Wall Street Journal αναφέρει πως το κινητό θα έχει και οθόνη με τρισδιάστατη απεικόνιση.

Για την ακρίβεια, οι πηγές αναφέρουν πως η Amazon ετοιμάζει δύο συσκευές με τη μία από αυτές να είναι υψηλών προδιαγραφών και να ενσωματώνει οθόνη 3D (χωρίς απαίτηση γυαλιών) και πιθανώς και λειτουργία ελέγχου με την κίνηση των ματιών (eye tracking).

Η συγκεκριμένη λειτουργία μπορεί να επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν τη συσκευή με τα μάτια τους και να πλοηγούνται στο περιεχόμενο. Επίσης, μπορεί να βελτιώσει την τρισδιάστατη απόδοση, επιτρέποντας στο τηλέφωνο να ανιχνεύσει που κοιτούν οι χρήστες, ώστε να προσαρμόσει τη γωνία απεικόνισης καλύτερα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ εκτός από τα τηλέφωνα η Amazon ετοιμάζει και μία συσκευή streaming ήχου, κάτι σαν ένα iPod για το cloud.

Τέλος, αναφέρεται πως η εταιρεία ετοιμάζει και ένα set-top box στα πλαίσια της στρατηγικής της να αποτελέσει έναν πάροχο υπηρεσιών streaming, ενώ κάποιες από τις συσκευές, αναμένονται στην αγορά τους επόμενους μήνες.

Πηγή: theverge

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC