Η Apache αναλαμβάνει την ανάπτυξη του Google Wave

apache-google-wave

Η πρόταση που είχε κάνει η Google στην Apache Software Foundation πριν από δύο περίπου εβδομάδες έγινε τελικά αποδεκτή, και η γνωστή από τον server της εταιρεία θα αναλάβει και επίσημα την συνέχιση της ανάπτυξης του Google Wave. Υπενθυμίζουμε ότι μετά τον τερματισμό της λειτουργίας της εφαρμογής, ο κώδικάς της είχε γίνει open source και συνέχισε να υφίσταται με τη μορφή του αυτόνομου Wave in a Box.

H πρόταση της Google έκανε λόγο για τη μεταφορά της βάσης του Wave από τη Google στην Apache, την «επανεκκίνηση» του Wave ώστε να είναι σε θέση να συνεχίσει την ανάπτυξή του και την προσθήκη νέων συμμετεχόντων στο εγχείρημα. 

Στην επίσημη ανακοίνωση του Google Wave Developer Blog αναφέρεται ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες προκειμένου το Google Wave να συνεχίσει να αναπτύσσεται από την κοινότητα, αυτή τη φορά «με τον τρόπο της Apache».

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC