Η Apple «αποκλείει» το Galaxy Tab 10.1 από την Αυστραλία

Η Apple «αποκλείει» το Galaxy Tab 10.1 από την Αυστραλία

Στο πλαίσιο του «πολέμου» που μαίνεται το τελευταίο διάστημα μεταξύ της Samsung και της Apple, δόθηκε στην Αυστραλία μία σημαντική … μάχη που είχε ως αποτέλεσμα να σταματήσουν οι πωλήσεις του Galaxy Tab 10.1 σε μία μεγάλη αγορά.

Πριν από μία  εβδομάδα η Apple δεν δέχθηκε καμία κίνηση της Samsung για επίλυση της διαμάχης. Τελικά, το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Αυστραλίας ανακοίνωσε εχθές πως το Galaxy Tab 10.1 δεν επιτρέπεται να πωλείται στην μακρινή χώρα!

Αυτό σημαίνει πως  η πολύ αξιόλογη ταμπλέτα μόλις έχασε  την πρόσβασή της σε μία πολύ «δυνατή» αγορά, κάτι το οποίο είναι σίγουρα  μία νίκη για την Apple αλλά μία ήττα για την ανταγωνιστικότητα και τους ίδιους τους χρήστες.

Ο πόλεμος μεταξύ των δύο εταιριών μαίνεται ακόμη, με την Apple να κερδίζει αυτή τη μάχη. Ο χρόνος θα δείξει εάν θα κερδίσει τον πόλεμο…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC