Η Apple συνεργάζεται με την TSMC στα “τσιπάκια”

Η Apple συνεργάζεται με την TSMC στα “τσιπάκια”

Συνέχεια στις φήμες  σε ό, τι αφορά τα τσιπάκια της νέας γενιάς φορητών συσκευών της Apple δίνει … το πρακτορείο Reuters, το οποίο, βασιζόμενο στη γνωστή «πηγή με γνώση στο θέμα» αναφέρει πως η εταιρία-δαγκωμένο μήλο έχει συνάψει συμφωνία με την Ταϊβανέζικη TSMC.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η TSMC έχει αρχίσει ήδη να κατασκευάζει τα εν λόγω τσιπάκια ενώ έχει λάβει και «όλες τις λεπτομέρειες και εγκρίσεις» για να συνεχίσει.

Η Samsung και η Apple είναι «στα μαχαίρια» μετά τις αλλεπάλληλες μηνύσεις που έχουν καταντήσει πλέον κουραστικές, και έτσι η τελευταία θα σταματήσει να προμηθεύεται τα Α5CPUs από την Samsung, καταφεύγοντας στην TSMC.

Οι εγκαταστάσεις  της Ταϊβανέζικης είναι ολοκαίνουριες και διαθέτουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο σχεδιασμό και κατασκευαστικές δυνατότητες.

Σχόλια, όπως συνηθίζεται  σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν  υπήρχαν από καμία εταιρία…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC