Η Cosmote φέρνει tablet, το ZTE V9 Pad σύντομα διαθέσιμο

zte-v9

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα και έκαναν λόγο για την Cosmote και το tablet που θα διαθέσει σύντομα επαληθεύονται, η Cosmote φέρνει το φθηνό tablet ZTE V9 Pad .

Η τιμή λιανικής του ZTE V9 Pad είναι στα 349 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), ενώ μπορεί να κανείς να το προμηθευτεί ακόμα και σε χαμηλότερη τιμή αν συνδυάσει την αγορά του με κάποιο πρόγραμμα συμβολαίου Cosmote Internet On The Go ή Cosmote Απεριόριστα με Internet.

Ακόμη δεν είναι γνωστό πότε θα διατεθεί στην αγορά το ZTE V9 Pad, ωστόσο εικάζουμε ότι η διάθεσή του θα ξεκινήσει πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, ενώ επίσης δεν είναι γνωστό αν θα διατεθεί αποκλειστικά από την Cosmote ή και από το δίκτυο καταστημάτων άλλης εταιρίας.

Τα χαρακτηριστικά του ZTE V9 Pad

Λειτουργικό Android 2.1

Οθόνη LCD 7 ιντσών με ανάλυση 800 x 480 pixels, υποστηρίζει multitouch

Κάμερα 3 Megapixel, με 5x ψηφιακό ζουμ, λήψη βίντεο 640 x 480 στα 30 fps

Επεξεργαστής 600 MHz- Wi-Fi

3G/HSDPA 7.2 Mbps

Bluetooth 2.1

Mνήμη RAM 512 MB / ROM 512 ΜΒ

Αποθηκευτικός χώρος έως 32 GB με κάρτα microSD

Μπαταρία 3400mAh (αυτονομία 10 ώρες περίπου)

Διαστάσεις 192 x 110 x 12,6 mm | Βάρος 403 gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC