Η IBM παρουσιάζει το Smart Cloud

Η IBM παρουσιάζει το Smart Cloud

Νέες υπηρεσίες cloud οι οποίες διευρύνουν τις δυνατότητες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, αρχειοθέτησης και αποκατάστασης για κρίσιμα δεδομένα και εφαρμογές …

ανακοίνωσε πρόσφατα η εταιρεία IBM. 

Οι νέες υπηρεσίες cloud επιτρέπουν στους πελάτες να προστατεύουν, να αποθηκεύουν και να ανακτούν τα πλέον κρίσιμα δεδομένα τους εντός λεπτών, αντί ημερών, σε περίπτωση καταστροφής.

Οι καταστροφές στο αρχείο, μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές ζημιές σε μια επιχείρηση μέσω όχι μόνο της απώλειας κρίσιμων δεδομένων αλλά και μέσω της απώλειας εσόδων. Οι αναλυτές εκτιμούν ότι η απώλεια εσόδων κατά το χρόνο διακοπής λειτουργίας ανέρχεται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ κάθε ώρα.

Οι νέες υπηρεσίες SmartCloud Resilience της IBM επιτρέπουν την προστασία των δεδομένων και των εφαρμογών τους, ταχύτερα, οικονομικότερα και με πιο ευέλικτο τρόπο από ένα παραδοσιακό περιβάλλον data center.

«Τώρα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, οι εταιρείες βασίζονται σε τεράστιες ποσότητες δεδομένων για τη διεξαγωγή των δραστηριοτήτων τους, αποθηκεύοντάς τα για μεγαλύτερα διαστήματα και ανακτώντας τα σύμφωνα με τις ανάγκες τους», δήλωσε ο Rick Ruiz, επικεφαλής των υπηρεσιών Business Continuity και Resiliency της IBM.

«Αυτό δημιουργεί την ανάγκη για μια στρατηγική επιχειρησιακής συνέχειας η οποία θα εξασφαλίζει αδιάλειπτη λειτουργία και θα δημιουργεί ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα παρέχοντας ευκαιρίες ανάπτυξης. Οι νέες μας υπηρεσίες cloud computing προσφέρουν ευελιξία, επεκτασιμότητα και ταχεία πρόσβαση σε πόρους (provisioning), συμβάλλοντας στην επίτευξη αυτών των στόχων».

Αναλυτικά οι νέες υπηρεσίες:

• IBM SmartCloud Virtualized Server Recovery – Η υπηρεσία αυτή αυξάνει την αξιοπιστία και αποδοτικότητα της αποκατάστασης, συμβάλλοντας στην ουσιαστική εξάλειψη των χρόνων διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης και ελαχιστοποιώντας την απώλεια δεδομένων. Παρέχει στους πελάτες μια εύχρηστη πύλη απομακρυσμένης πρόσβασης, για ταχεία επαναφορά των επιχειρήσεών τους στην υποδομή αποκατάστασης της IBM σε περίπτωση διακοπής λειτουργίας αναπαράγοντας και το λογισμικό server και τα σχετικά δεδομένα σε συνεχή βάση, ενώ εξαλείφει την ανάγκη μετακίνησης προσωπικού σε τοποθεσίες καταστροφών.

• IBM SmartCloud Archive – Έχει σχεδιαστεί ειδικά για αυστηρή συμμόρφωση με κανονισμούς προστασίας του απορρήτου και ρυθμιστικές απαιτήσεις, προσφέροντας από εξελιγμένες δυνατότητες αναζήτησης, ευρετηρίασης και ανάκτησης έως και δυνατότητες eDiscovery. Παρέχει ένα εξελιγμένο σύστημα διαχείρισης εγγράφων και καταχωρίσεων για το χειρισμό δομημένου και μη δομημένου περιεχομένου, έλεγχο του αυξανόμενου κόστους αποθήκευσης των δεδομένων και βελτιωμένη διαθεσιμότητα του κρίσιμου για την επιχείρηση περιεχομένου.

Οι νέες υπηρεσίες συμπληρώνουν την υπάρχουσα πρόταση SmartCloud Managed Backup της IBM, η οποία χρησιμοποιείται από εκατοντάδες πελάτες εδώ και δύο χρόνια. Οι διαχειριζόμενες υπηρεσίες αντιγράφων ασφαλείας μέσω cloud προσφέρουν ευέλικτη και αυτόματη διαχείριση και παρακολούθηση των διαδικασιών δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και αποκατάστασης, συμπεριλαμβάνοντας το υλικό, το λογισμικό, την εγκατάσταση και την υποστήριξη και μπορούν να παρασχεθούν σε ένα δημόσιο, ιδιωτικό ή υβριδικό περιβάλλον cloud computing.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC