Η Intel ιδρύει ειδικό τμήμα για τα tablets

intel-logo-promcore

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Intel ανακοίνωσε ότι η εταιρεία προχωρά στη δημιουργία ενός νέου τμήματος, το οποίο θα έχει ως αντικείμενο την αγορά των tablets και των netbooks. Επικεφαλής στο νέο τμήμα θα είναι ο Douglas Davis, διευθυντής έως σήμερα του τομέα Embedded Communications Group της εταιρείας.

Η απόφαση αυτή της Intel ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενη. Τα tablets αυξάνουν διαρκώς το μερίδιό τους στην αγορά, οπότε ήταν καιρός η εταιρεία να τα αντιμετωπίσει ως διακριτή κατηγορία. Και δε θα πρέπει να ξεχνάμε, φυσικά, ότι ο συγκεκριμένος χώρος ανήκει αυτή τη στιγμή στην ARM και τους επεξεργαστές της, οπότε η Intel θέλει μέσω της διοικητικής αναδιοργάνωσης να εκτοπίσει τον ανταγωνισμό.

Οι λεπτομέρειες για τις ακριβείς αρμοδιότητες και το ρόλο του νέου τμήματος θα ανακοινωθούν σύντομα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC