Η Lenovo παρουσίασε στην Ελλάδα τα νέα convertibles

Η Lenovo παρουσίασε στην Ελλάδα τα νέα convertibles

Δελτίο Τύπου – Η Lenovo παρουσίασε σήμερα στην Ελλάδα τη νέα οικογένεια convertible Windows 8 συσκευών, που θα αλλάξουν τον τρόπο που χρησιμοποιούσατε μέχρι τώρα τα PCs και θα επαναπροσδιορίσουν το μέλλον του mobile computing. Ultrabook και tablet σε ένα; Τώρα γίνεται! Με ναυαρχίδα το IdeaPad Yoga 11 και 13 ιντσών, η οικογένεια περιλαμβάνει επίσης τα convertibles ThinkPad Twist, “rip and flip” ThinkPad Helix και IdeaTab Lynx.

Στην παρουσίαση συμμετείχε η Yoga Doer Ελένη Πετρουλάκη, ambassador των νέων IdeaPad Yoga, μαζί με την ομάδα trainers (Νίκη και Δημήτρης), που εντυπωσίασαν το κοινό με τα Yoga Acrobatics τους, αποδεικνύοντας πως το PC σας μπορεί να είναι εξίσου ευέλικτο με το σώμα σας!

Η Ελένη Πετρουλάκη καλωσόρισε το κοινό και μίλησε για την νέο αγαπημένο της love tool, το IdeaPad Yoga και τα νέα convertibles, τα απόλυτα προϊόντα για Doers που διπλώνουν, λυγίζουν, γίνονταιtablet, laptop και ικανοποιούν την κάθε σας επιθυμία. Δοκιμάστε κι εσείς το πιο ευλύγιστο laptop που φτιάχτηκε ποτέ!


Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC