Η MAJAR-ΑΦΟΙ ΜΑΤΖΑΡΙΔΗ ΑΒΕΤΕ αποκλειστικός αντιπρόσωπος της FUNAI JAPAN

majarlogo

Ολοκληρώθηκε η συμφωνία αποκλειστικής αντιπροσώπευσης και διάθεσης της προϊοντικής γκάμας  της FUNAI Electric Co. από την MAJAR – Aφοί Ματζαρίδη ΑΒΕΤΕ, για την Ελλάδα, την Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Η επιλογή της MAJAR από την FUNAI Japan, αποτελεί επιβεβαίωση της σταθερής και υπεύθυνης πορείας που ακολουθεί η εταιρεία από το 1978.

Ιδρυθείσα στην Οσάκα της Ιαπωνίας το 1951, η FUNAI Electric Co. κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως. Παράλληλα συγκαταλέγεται για περισσότερο από 60 χρόνια στους μεγαλύτερους και μακροβιότερους κατασκευαστές Καταναλωτικών Προϊόντων (CE) στον κόσμο.

Ενσωματώνοντας τις υψηλές αξίες της Ιαπωνικής κουλτούρας σε ποιότητα, αξιοπιστία, καινοτομία και εφαρμογή τεχνολογίας αιχμής μέσω του μοναδικού FUNAI Production System (F.P.S), διασφαλίζει και εγγυάται την ύψιστη προϊοντική ποιότητα που απολαμβάνουν οι πελάτες της εδώ και πολλά χρόνια.

Η FUNAI Electric Co. εξειδικεύεται στην κατασκευή Τηλεοράσεων LCD & LED, HDD Recorders, Home Cinemas, VHR, Blu-ray και DVD-Players. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίδεται στον οικολογικό και φιλικό προς το περιβάλλον σχεδιασμό και λειτουργιών των προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των πρώτων υλών αλλά και της εξοικονόμησης ενέργειας. Διαθέτοντας ένα πανίσχυρο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης στην Οσάκα της Ιαπωνίας, παράλληλα με ιδιόκτητα εργοστάσια σε Ιαπωνία, Πολωνία, Ταϊλάνδη, και Κίνα, η FUNAI οραματίζεται και αναπτύσσει τις ψηφιακές συσκευές του μελλοντικού Smart Home Entertainment.

Με moto “Quality for Life! FUNAI Japan” συνεχίζει να πρωτοπορεί καθιερώνοντας τα δικά της τεχνολογικά πρότυπα στην παγκόσμια αγορά με κατοχυρωμένα μοναδικά προϊόντα και το τρίπτυχο καινοτομία – υψηλή ποιότητα – αξιοπιστία! 

Επίσης η FUNAI είναι ο Επίσημος Χορηγός της Γαλλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Α κατηγορίας Saint-Etienne. Για περισσότερες πληροφορίες στο www.majar.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC