Η Microsoft παρουσιάζει εφαρμογή Skydrive για Windows

Η Microsoft παρουσιάζει εφαρμογή Skydrive για Windows

 

Στην προσπάθειά της να εναρμονίσει τις λειτουργίες του Skydrive με την πλατφόρμα των Windows, η Microsoft ανακοίνωσε την εφαρμογή της … Cloud υπηρεσίας της η οποία θα είναι συμβατή με το λειτουργικό της σύστημα, ενώ φήμες αναφέρουν πιθανή υποστήριξη και σε Mac υπολογιστές.

Σχετικά με την πλατφόρμα των Windows, η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη για τα Windows Vista, τα Windows 7 και τα Windows 8. Όσον αφορά την έκδοση για το επερχόμενο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, η εφαρμογή θα είναι ειδικά τροποποιημένη για το γραφικό περιβάλλον Metro και η αναζήτηση των αρχείων θα πραγματοποιείται πιο εύκολα μέσω της μπάρας Search Charm.

Ο συγχρονισμός των δεδομένων των χρηστών μέσω της εφαρμογής του Skydrive θα έχει μέγιστο όριο τα 2GB ως ανώτατο μέγεθος ανά αρχείο, ενώ το αντίστοιχο όριο για το “ανέβασμα” αρχείων μέσω της ιστοσελίδας τριπλασιάζεται από το ήδη υπάρχον όριο των 100MB και φτάνει τα 300MB, όσο είναι και το όριο του μεγάλου αντιπάλου της υπηρεσίας, το Dropbox. Όπως εξηγεί η ανάρτηση της Microsoft στο επίσημο blog της, θα υπάρχει πλήρης πρόσβαση στα αρχεία του Skydrive ακόμη και εάν δεν υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης στο Internet, ενώ ο Explorer θα ενσωματώνει βασικές εντολές της εφαρμογής για το συγχρονισμό των αρχείων.

Μαζί με την πρώτη δοκιμαστική έκδοση των Windows 8 η οποία θα κυκλοφορήσει στις 29 Φεβρουαρίου, η Microsoft θα διαθέσει και μια πρώτη έκδοση της εφαρμογής του Skydrive, πάνω στην οποία θα προσθέτει σταδιακά όλες τις νέες λειτουργίες. Πέρα από τις επίσημες ανακοινώσεις, ορισμένες φήμες αναφέρουν ότι εκτός από τα 25GB που διαθέτει δωρεάν η υπηρεσία, θα υπάρξουν επιλογές για επιπλέον χώρο αποθήκευσης υπό τη μορφή συνδρομητικής υπηρεσίας, με τα επιπρόσθετα 20GB, 50GB και 100GB να κυμαίνονται μεταξύ $10 και $50 δολαρίων το χρόνο.

Site: thenextweb.com

 

 

Insomnia.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC