Η realme εμπνέεται από την ομορφιά της θάλασσας και παρουσιάζει το πιο εντυπωσιακό entry-level μοντέλο, το realme C33!

Η realme εμπνέεται από την ομορφιά της θάλασσας και παρουσιάζει το πιο εντυπωσιακό entry-level μοντέλο, το realme C33!

Όποιος πιάσει στο χέρι του το νέο smartphone της realme, realme C33, νιώθει ότι κρατάει στα χέρια του ένα κομμάτι της θάλασσας, αφού το εντυπωσιακό σχέδιο του δίνει μια premium αίσθηση που θυμίζει την αστραφτερή άμμο, την καθαρότητα του νερού και το υπέροχο μπλε του ωκεανού.

Χάρη στην επεξεργασία σε επίπεδο micron και τη διαδικασία της λιθογραφίας, το πίσω κάλυμμα του realme C33 διαθέτει ένα δυναμικό οπτικό εφέ φωτός που αλλάζει όταν το κοιτάζει κανείς από διαφορετικές γωνίες. Στη συνέχεια καλύπτεται με μια συνθετική υφή αστραφτερής άμμου και μια λαμπερή επίστρωση για να δώσει το καθαρό και διαφανές αποτέλεσμα του «νερού που κυλάει».

Η χρωματική παραλλαγή Sandy Gold – Χρυσό της Άμμου, προσφέρει ένα αστραφτερό χρώμα που τραβάει τα βλέμματα για αίσθηση που ξεχωρίζει. Ενώ, για όσους προτιμάνε κάτι πιο διακριτικό, υπάρχει και η πραλλαγή Night Sea – Νυχτερινή Θάλασσα, που προσφέρει μία ήρεμη και μοναδική απόχρωση του μαύρου που ταιριάζει με κάθε καθημερινό στυλ.

Η προσοχή στην λεπτομέρεια δεν αφορά όμως μόνο τον σχεδιασμό αλλά και την κατασκευή και τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του κινητού.

Το realme C33 διαθέτει ένα εξαιρετικά λεπτό σώμα, ενώ το πίσω κάλυμμα είναι ενιαίο, χωρίς
ενοχλητικό πλαίσιο κάμερας. Στο πλάι είναι τοποθετημένος αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος για επιπλέον ασφάλεια ο οποίος χρειάζεται μόνο 0.5 δευτ. για το ξεκλείδωμα!

Η 50MP AI Κάμερα τραβάει εικόνες υψηλής ανάλυσης, ενώ διαθέτει προηγμένο λογισμικό, όπως φίλτρο ομορφιάς, HDR πανοραμική λήψη, λειτουργία πορτραίτου, Time-lapse Expert λειτουργία, λειτουργία Super Night και 1080p/30fps εγγραφή βίντεο.

Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό που εντυπωσιάζει είναι η τεράστια μπαταρία 5,000mAh. Με τέτοια αυτονομία δεν θα πιάνετε τον εαυτό σας να κοιτάει το επίπεδο μπαταρίας κάθε τρεις και λιγάκι. Αντίθετα, μπορείτε να χαλαρώσετε και να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας ανενόχλητοι, αφού επιτρέπει έως 36,7 ώρες συνεχόμενης τηλεφωνικής κλήσης σε κανονικές συνθήκες, 84,7 ώρες αναπαραγωγής μουσικής σε κανονικές συνθήκες και 14 ώρες αναπαραγωγής βίντεο σε κανονικές συνθήκες.

Παράλληλα, το realme C33 διαθέτει επίσης τη λειτουργία Ultra Saving, με το χρόνο αναμονής να αυξάνεται στις 43,6 ώρες με μόλις 5% χρήση της μπαταρίας!

Η 16,5 εκ. πλήρης οθόνη, ο 1TB μεγάλος αποθηκευτικός χώρος, το Android 12 λογισμικό, η 5,000mAh μπαταρία, η 50MP AI Κάμερα με προηγμένο λογισμικό, αλλά και ο κομψός σχεδιασμός του, κάνουν το realme C33 την καλύτερη επιλογή στην κατηγορία του!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC