Η realme πρωτοπορεί για ακόμη μία φορά με το μοναδικό GT 2 Pro

Η realme πρωτοπορεί για ακόμη μία φορά με το μοναδικό GT 2 Pro

Δεν είναι εύκολο να είσαι ο πρώτος. Ειδικά στο χώρο της τεχνολογίας που τα πάντα αλλάζουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Και φυσικά όταν βγαίνει κάτι καινούργιο θέλεις να είσαι από τους πρώτους που θα το δοκιμάσουν. Και η αίσθηση του να είσαι ο πρώτος είναι μαγική καθώς οι προοπτικές και οι δυνατότητες είναι αχαρτογράφητες και περιμένουν εσένα να τις ξεκλειδώσεις.

Κάπως έτσι νιώθεις όταν πιάνεις στα χέρια σου το realme GT 2 Pro. Διότι από την αρχή καταλαβαίνεις ότι πιάνεις κάτι κάτι καινούργιο, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει πριν. Και αυτό διότι το Το realme GT 2 Pro είναι το πρώτο κινητό με επίπεδη οθόνη AMOLED 2K στον κόσμο με τεχνολογία LTPO 2.0. αλλά και το πρώτο smartphone σχεδιασμένο με βιο-πολυμερές υλικό σε συνεργασία με τον Naoto Fukasawa.

Παράλληλα, διαθέτει ρύθμιση τριπλής κάμερας με τη μοναδική στον κόσμο εξαιρετικά ευρυγώνια κάμερα 150° και κάμερα micro-lens 40x, επιτρέπει τη μεγαλύτερη περιοχή διάχυσης θερμότητας στην κατηγορία, ενώ είναι εξοπλισμένο και με την τελευταία πλατφόρμα Snapdragon 8 Gen 1.

Η πρώτη επίπεδη οθόνη AMOLED 2K στον κόσμο με τεχνολογία LTPO 2.0.

Εξοπλισμένο με την μεγαλύτερη από οποιαδήποτε οθόνη έχει χρησιμοποιήσει στο παρελθόν η realme, το GT 2 Pro προσφέρει μία εξαιρετική και μοναδική εμπειρία θέασης. Η χρωματική του γκάμα 100% P3 και τα 525 ppi εξασφαλίζουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας που θα κάνουν οτιδήποτε προβάλεται μέσα από το κινητό να ζωντανεύει μέσα από την οθόνη.

Περάσαμε ώρες βλέποντας Netflix και παίζοντας mobile games και η μπαταρία του κινητού δεν είχε φτάσει ούτε στα μισά. Αφού, χάρις στο προσαρμοστικό ρυθμό ανανέωσης 1-120 Hz, το realme GT 2 Pro εξοικονομεί έως και 50% ενέργεια, εξακολουθώντας να προσφέρει εκπληκτική απόδοση όποτε χρειάζεται.

Και επειδή δεν τα πηγαίναμε και τόσο καλά στο τελευταίο επίπεδο, ας πούμε χάσαμε λίγο την ψυχραιμία μας, με αποτέλεσμα να μας “πέσει” το κινητό μία, δύο φορές, γεγονός που δεν μας απασχόλησε καθόλου αφού η οθόνη αντέχει ακόμα και μετά την πτώση από 2 μέτρα ύψος σε σκληρή επιφάνεια!

Το πρώτο smartphone στον κόσμο σχεδιασμένο με βιο- πολυμερές υλικό

Σε συνεργασία με τον παγκοσμίου φήμης βιομηχανικό σχεδιαστή Naoto Fukasawa, το realme, το GT 2 Pro γίνεται το πρώτο smartphone στον κόσμο σχεδιασμένο με βιο-πολυμερές υλικό. Αυτό σημαίνει ότι η χρήση υλικού πιστοποιημένου κατά ISCC περιορίζει τις εκπομπές άνθρακα κατά 35,5%. Ενώ, με την κατασκευή κάθε 1 εκατομμυρίου smartphone GT 2 Pro με τη σχεδίαση Paper Tech Master Design και τη νέα φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία, γίνεται εξοικονόμηση στην παραγωγή 3,5 εκατομμυρίων πλαστικών μπουκαλιών.

Φιλικό προς το περιβάλλον αλλά και με εντυπωσιακή εμφάνιση το realme GT 2 Pro γίνεται πρωτοπόρο στη σχεδίαση εντυπωσιακών κινητών με μοντέρνα εμφάνιση και βιώσιμες πρακτικές.

Φυσικά, μία περιγραφή του realme GT 2 Pro θα ήταν ελλιπής εάν δεν αναφέραμε την συναρπαστική υπερευρυγώνια κάμερα. Ανακαλύψαμε τις λεπτομέρειες με την κάμερα Micro-lens 40X, και τραβήξαμε εκπληκτικές νυχτερινές φωτογραφίες που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα αυτές από άλλα premium κορυφαία smartphone.

Και εδώ οι πρωτιές της realme συνεχίζονται, αφού προσφέρει την πρώτη λειτουργία fish- eye στον κόσμο σε smartphone αλλά και την πρώτη λειτουργία Street Photography σε smartphone που δημιουργήθηκε από τη realme.

Επιλέξτε ανάμεσα στο realme GT2 και GT2 pro και γίνεται και εσείς οι πρώτοι (μετά από εμάς φυσικά) που θα απολαύσουν πρωτοπόρα χαρακτηριστικά και μία μοναδική εμπειρία smartphone.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC