Η vivo φέρνει στην Ελλάδα το Υ76 5G, και μας βάζει στην εποχή 5G συνδυάζοντας ποιοτικά χαρακτηριστικά και προσιτή τιμή

Η vivo φέρνει στην Ελλάδα το Υ76 5G, και μας βάζει στην εποχή 5G συνδυάζοντας ποιοτικά χαρακτηριστικά και προσιτή τιμή

Όλοι θέλουμε ένα smartphone που να συνδυάζει κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, να είναι κομψό, να παρέχει όλες τις σύγχρονες δυνατότητες και φυσικά όλα αυτά σε προσιτή τιμή. Φαντάζει δύσκολο; Η vivo το κάνει πραγματικότητα μέσα από το ολοκαίνουργιο Υ76 5G! Ένα κινητό που κλέβει τις εντυπώσεις χάρη στην εντυπωσιακή του εμφάνιση, τον έξυπνο σχεδιασμό του και τις αμέτρητες δυνατότητες του.

Μία ματιά να ρίξει κανείς στο Υ76 5G και θαμπώνεται από την λάμψη της αποκρυσταλλωμένης επιφάνειας AG. Όμορφη στο μάτι αλλά και πρακτική, αφού κρατάει μακριά τα υπολείμματα από τα δάχτυλα και δημιουργεί μια εκθαμβωτική λάμψη!

Το Cosmic Aurora: Midnight Space εμπνέεται από το σέλας και συνδυάζει τέλεια το μπλε και το πορτοκαλί για να δημιουργήσουμε μια ακτινοβολούσα εμφάνιση. Το Midnight Space δίνει στο μαύρο μία άλλη διάσταση, αφού διαθετει μία δόση από γκλίτερ, λάμψη και ένα στιλπνό λούστρο. Θυμίζει έντονα έναν απέραντο ουρανό με μαγευτικά αστέρια που φεγγοβολούν.

Ο εξαιρετικός σχεδιασμός του Υ76 5G δεν ευχαριστεί μόνο την αίσθηση της όρασης αλλά και της αφής, αφού κάθε λεπτομέρεια είναι σχεδιασμένη ώστε να ταιριάζει ιδανικά στην παλάμη του χεριού σας. Με το εξαιρετικά λεπτό σώμα 7,79 χιλιοστών και με βάρος μόλις 175 γραμμάρια, θα ξεχάσετε ότι κρατάτε κινητό στο χέρι.

Φυσικά, το χαρακτηριστικό που κοιτάνε οι περισσότεροι χρήστες είναι η κάμερα. Το Υ76 5G δεν απογοητεύει ούτε σε αυτόν τον τομέα, καθώς προσφέρει αυξημένη απόδοση και υψηλών δυνατοτήτων κάμερα 50MP για το Perfect Shot.

Το σύστημα τριπλής κάμερας AI (κύρια κάμερα 50MP, κάμερα Bokeh 2MP και κάμερα Macro 2MP) σας επιτρέπει όχι μόνο να αποθηκεύσετε για πάντα τις αγαπημένες σας αναμνήσεις, αλλά να πάτε ένα βήμα παραπέρα και να τις απογειώσετε ανακαλύπτοντας την τέχνη της φωτογραφίας.

Ο καινοτόμος αισθητήρας που προσαρμόζεται σε φωτεινές και σκοτεινές σκηνές, σας επιτρέπει να αποτυπώσετε εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες σε όλο τους το μεγαλείο, με όλες τους τις ιδιαιτερότητες. Παράλληλα, η AI Extreme Night Selfie 16MP αποτυπώνει περισσότερες λεπτομέρειες, περιορίζει τον οπτικό θόρυβο και αποδίδει πιο πλούσιες αντιθέσεις. Για τους λάτρεις των βίντεο, η σταθεροποίηση Βίντεο Ultra Stable ανιχνεύει έξυπνα την κίνηση του τηλεφώνου και πραγματοποιεί δυναμικές προσαρμογές, αντισταθμίζοντας ακόμα μεγαλύτερη γωνία από ό,τι πριν.

Όλα αυτά συνδυάζονται με έναν πανίσχυρο επεξεργαστής RAM 8 GB που τροφοδοτείται από ένα MediaTek Helio G80 SOC διασφαλίζοντας την ομαλή εκτέλεση όλων των εφαρμογών και την ταχεία επεξεργασία των εικόνων και όχι μόνο! Τραβήξτε φωτογραφίες, ακούστε μουσική, μιλήστε με τους φίλους σας και γενικά απολαύστε το κινητό σας, αφού, υποστηρίζει έως και 25 εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο χωρίς καθυστέρηση και κάνει την εναλλαγή εφαρμογών απρόσκοπτη και εύκολη.

Σε συνδυασμό με μια εντυπωσιακή μπαταρία 4100mAh (TYP), το νέο Υ76 5G της vivo θα γίνει ένα με το χέρι σας!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC