Η Wikipedia εγκαταλείπει το GoDaddy

Η Wikipedia εγκαταλείπει το GoDaddy

Μπορεί το GoDaddy να αποτελεί ίσως τον μεγαλύτερο καταχωρητή domains στον κόσμο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να …

αδιαφορεί για το πώς αντιμετωπίζουν οι πελάτες του κάποια ευαίσθητα και σημαντικά θέματα.

Έτσι λοιπόν, όταν η εταιρεία ανακοίνωσε την υποστήριξη της στο SOPA, αυτόματα πάρα πολύς κόσμος αποφάσισε την απομάκρυνση των λογαριασμών του από το GoDaddy.

Ανάμεσα τους και η Wikipedia. Δυο μήνες μετά, η online εγκυκλοπαίδεια ολοκλήρωσε και επίσημα την μεταφορά των domain της από το GoDaddy στην εταιρεία MarkMonitor.

Μάλιστα δημοσίευσε και σχετική ανακοίνωση για το θέμα εξηγώντας ότι η μεταφορά ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ενώ σε ό,τι αφορά τη σχέση της με το GoDaddy αναφέρει τα εξής:

«Η αποχώρηση από το GoDaddy ήταν εδώ και καιρό στις προθέσεις μας, γιατί το νομικό μας τμήμα θεωρούσε πως η εταιρεία δεν ανταποκρινόταν με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες των domain μας, και γι’ αυτό αρχίσαμε να αναζητούμε ενεργά άλλους παρόχους τον Δεκέμβριο του 2011.

Η αρχική υποστήριξη του GoDaddy στο Stop Online Piracy Act (SOPA) (…) επανεπιβεβαίωσε την απόφασή μας να τερματίσουμε τη σχέση μας».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC