Θα αποδώσει καρπούς το «Mango» της Microsoft;

Θα αποδώσει καρπούς το «Mango» της Microsoft;

Η άλλοτε πρώτη δύναμη στην τεχνολογία, Microsoft, έχει βρει τον μπελά της με τα Smartphones, μιας και κατέχει μόλις το … 4% του μεριδίου της αγοράς. Στην πρώτη θέση, με 36% έρχεται η Google Android και ακολουθεί με 17% η Apple. Η απάντηση λοιπόν της εταιρείας έρχεται με το νέο λογισμικό, που θα περιέχει τα Windows 7 και σύντομα θα είναι διαθέσιμο στην αγορά.

Στην άγρια μάχη των πωλήσεων, η Microsoft, έχει έναν ισχυρό σύμμαχο, την Nokia, η οποία θα εγκαταστήσει το «Mango» σε όλα τα Smartphone της. Η έκδοση αυτή θα περιέχει τον Internet Explorer 9 ως  browser, το Twitter, το  Facebook και πρόσβαση σε περισσότερες από 17.000 εφαρμογές. Επίσης θα υποστηρίζει τη λειτουργία για ανίχνευση προσώπων, ώστε το «upload» φωτογραφιών στο Internet, θα είναι ακόμα πιο εύκολο.

Η εταιρεία ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, τις γλώσσες που θα υποστηρίζει το «Mango», οι οποίες είναι Πορτογαλικά Βραζιλίας, απλοποιημένα κινέζικα, Τσεχικά, Δανικά, Ολλανδικά, Φινλανδικά, Ελληνικά, Ουγγρικά, Ιαπωνικά, Κορεατικά, νορβηγικά, πολωνικά, πορτογαλικά, ρωσικά, σουηδικά και θα επεκτείνει τον κατάλογο των χωρών όπου οι καταναλωτές έχουν πρόσβαση σε εφαρμογές, μέσω του Windows Phone Marketplace.

Ο πρόεδρος της «Mobile Communications Business» στη Microsoft, μιλώντας σε εκδήλωση για το «Mango», στη Νέα Υόρκη σήμερα το πρωί, τόνισε πως είναι πεπεισμένος πως το συγκεκριμένο Smartphone, θα είναι νικητής» και συμπλήρωσε ότι, «πριν από επτά μήνες ξεκινήσαμε μια δύσκολη αποστολή, να κάνουμε τα Smartphones εξυπνότερα. Με το Mango, το Windows Phone δηλαδή, κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για τον επαναπροσδιορισμό του τρόπου με τον οποίο οι άνθρωποι επικοινωνούν και χρησιμοποιούν τις εφαρμογές και το Διαδίκτυο, δίνοντας σας καλύτερα αποτελέσματα με λιγότερη προσπάθεια»

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC