Κάντε αυτήν την αναβάθμιση στα Windows PC σας για να γλιτώσετε από τους hackers!

Κάντε αυτήν την αναβάθμιση στα Windows PC σας για να γλιτώσετε από τους hackers!

Η Microsoft διέθεσε μια πολύ σημαντικά αναβάθμιση στα Windows και προτείνει την άμεση εγκατάστασή της! Ειδικά για όσους δουλεύουν σε φορητούς υπολογιστές με Windows 10 και Windows 11 και συνδέονται σε δημόσια δίκτυα Wi-Fi, θα πρέπει να κάνουν άμεσα το νεότερο update που διατέθηκε, μιας και εντοπίστηκε κενό ασφαλείας με την κωδική ονομασία CVE-2024-30078 και το οποίο μπορεί να επιτρέψει την εγκατάσταση μολυσμένου πακέτου αρχείων αν συνδεθείτε σε ένα ίδιο δίκτυο με τον hacker.

Τα δίκτυα Wi-Fi είναι ιδιαίτερα διαδεδομένα και τα συναντάμε σε όλους τους δημόσιους χώρους μεγάλης κίνησης (πχ. αεροδρόμια, καφετέρειες, ξενοδοχεία, χώροι εργασίας), οπότε είναι και ο… παράδεισος των hackers!

Η Microsoft χαρακτηρίζει αυτήν την ενημέρωση «σημαντική», που είναι ο δεύτερος υψηλότερος βαθμός στη σχετική κλίμακα χαρακτηρισμών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC