Λεπτομέρειες για το επόμενο patch του WoW

321-wow-patch

O World of Warcraft Lead World Designer, Alex Afrasiabi, έδωσε στο κοινό μερικές λεπτομέρειες για το τι μέλλει γενέσθαι με το επόμενο major patch, το 4.1, του World of Warcraft: Cataclysm.

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες προσθήκες είναι αυτή των daily quests στη νέα περιοχή Mount Hyjal, τα οποία θα μπορούν να ολοκληρωθούν είτε από έναν παίκτη είτε από μια ομάδα παικτών. Η περιοχή Uldum είναι η φημισμένη μηχανή, για την οποία μιλούσε ο Algalon κατά τη διάρκεια της προηγούμενης επέκτασης.

Οπότε, θα αποκαλυφθεί όλη η ιστορία που οι παίκτες περιμένουν να μάθουν τα τελευταία χρόνια. Τέλος, αν και αρκετά περίεργη, νέα προσθήκη είναι το κιόσκι πίσω από τον καθεδρικό ναό της Stormwind, όπου οι παίκτες θα μπορούν να παντρεύονται.

Βέβαια, θα πρέπει να σας θυμίσουμε ότι όλες αυτές οι βελτιώσεις και αναβαθμίσεις, είναι μόνο μια γεύση για το τι πρόκειται να έρθει όταν κυκλοφορήσει το patch 4,1. Δυστυχώς, η εταιρία δεν έχει κάνει ακόμα γνωστό το πότε θα γίνει αυτό. πηγή: gameover

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC