Μάθε πως να εγκαταστήσεις Google εφαρμογές στο HUAWEI κινητό σου, με τρία απλά βήματα!

Μάθε πως να εγκαταστήσεις Google εφαρμογές στο HUAWEI κινητό σου, με τρία απλά βήματα!

H HUAWEI είναι μία εταιρεία που ανέκαθεν πρωτοστατεί και καινοτομεί, προσφέροντας υπηρεσίες και προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου χρήστη. Οι συσκευές της έχουν αγαπηθεί από το κοινό, γεγονός που αποδεικνύεται και από την ανταπόκριση που υπάρχει με κάθε νέα κυκλοφορία.

Η τεχνολογική αρτιότητα των προϊόντων, ο κομψός σχεδιασμός τους αλλά και οι συναγωνιστικές τιμές κάνουν τα HUAWEI προϊόντα ανάρπαστα.

Η υπεροχή της αντικατοπτρίζεται και στο software παρά τις προκλήσεις που έχει αντιμετωπίσει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια, μετά από το εμπάργκο που έχει δεχτεί από την πρώην Κυβέρνηση των ΗΠΑ, την Κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ.

Αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την αποφασιστικότητα της και τη δύναμη της να ξεπερνάει τις προκλήσεις, η HUAWEI παρουσιάζει το Gspace, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να έχουν όλες τις εφαρμογές που χρειάζονται Google Services στο HUAWEI κινητό τους.

Ο χρόνος που χρειάζεται είναι ελάχιστος και ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει χωρίς περιορισμούς το HUAWEI smartphone του.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να:

  • μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της HUAWEI, AppGallery
  • κατεβάσετε την εφαρμογή Gspace
  • ανοίξετε την εφαρμογή Gspace ώστε μέσα από εκεί να έχετε όλες τις εφαρμογές που χρειάζεται το κινητό σας

Η HUAWEI πιο σταθερή από ποτέ δρα γρήγορα και άμεσα ώστε να επιτρέπει στους χρήστες της να έχουν πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες των κινητών τους. Μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της HUAWEI, το AppGallery, (ένα από τα τρία κορυφαία καταστήματα εφαρμογών, με, καθημερινά, 560 εκατομύρια ενεργούς χρήστες, παγκοσμίως) η εταιρεία διασφαλίζει την ιδιωτικότητα και ασφάλεια των χρηστών, ενώ παρέχει ποικιλία διεθνών και τοπικών εφαρμογών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC