Μεταφερθείτε στον κόσμο του Avatar

Μεταφερθείτε στον κόσμο του Avatar

Τα κράνη εικονικής πραγματικότητας μεταφέρουν τους χρήστες σε έναν φανταστικό κόσμο βιντεοπαιχνιδιών. Ωστόσο, μια νέα τους έκδοση συνδυάζει το …

εξωπραγματικό με τον πραγματικό κόσμο και καθιστά τη καθημερινότητά μας ένα «ζωντανό όνειρο».

Το κράνος λειτουργεί μέχρι στιγμής μονάχα στο πάρκο St. Johann, στη Βασιλεία της Ελβετίας, και μέσω 3D γραφικών καθιστά μια βόλτα στο συγκεκριμένο πάρκο άκρως σουρεαλιστική.

Το Lifeclipper αποτελεί ένα άκρως καινοτομικό σύστημα ψυχαγωγίας, βυθίζοντας τους χρήστες του σε παράλληλους κόσμους, με την υποστήριξη εξελιγμένων προγραμμάτων σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Το σύστημα λειτουργεί με τη βοήθεια των Windows 7 και παρουσιάζει τόσο τον πραγματικό κόσμο, μέσω των εγκατεστημένων καμερών, όσο και έναν εξωπραγματικό, ο οποίος αποτελεί δημιουργία του υπολογιστή.

Ο χρήστης χειρίζεται το σύστημα μέσω του iPhone.

Οι δημιουργοί ισχυρίζονται ότι εμπνεύστηκαν την εικονογραφία από ταινίες όπως την «Ημέρα της Ανεξαρτησίας» και το «Avatar».

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC