Με το realme GT NEO 3 συντονιζόμαστε σε NEO ταχύτητες!

Με το realme GT NEO 3 συντονιζόμαστε σε NEO ταχύτητες!

Βρίσκεσαι έξω και η μπαταρία του κινητού σου έχει φτάσει στο κόκκινο. Σταματάς σ’ ένα cafe και ζητάς απεγνωσμένα να σου φορτίσουν για λίγο το κινητό. Η ώρα περνάει, ο freddo έχει γίνει νες και η μπαταρία του κινητού δεν είναι αρκετή για να σε βγάλει για το υπόλοιπο της ημέρας.

Πρόκειται για κλασσικό σενάριο το οποίο όλοι έχουμε βιώσει. Κακά τα ψέματα, είτε είμαστε μέσα είτε έξω, το κινητό είναι απαραίτητο. Για να ακούσεις μουσική στο δρόμο, να συνεννοηθείς με τους φίλους σου, να στείλεις κάποια εργασιακά email ή να δεις το τελευταίο επεισόδιο ενώ είσαι στο λεωφορείο. Με τόση χρήση δεν είναι περίεργο που σε καταβάλει ένα άγχος και κοιτάς συνεχώς με αγωνία την μπαταρία του κινητού. Αν μόνο υπήρχε ένα smartphone με δυνατή μπαταρία και ακόμη πιο δυνατή φόρτιση, ώστε να μπορούσες μέσα σε λίγα λεπτά να το έχεις φορτίσει.

Θα μου πεις αυτά δεν γίνονται, ίσως το 2050… και όμως! Η realme παρουσίασε το realme GT NEO 3 το οποίο ανακηρύσσεται στο ταχύτερο smartphone στον κόσμο που φορτίζει στο 50% σε 5 μόλις λεπτά!

Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στην Ευρώπη, επιβεβαιώνει ότι θα κυκλοφόρησε τη ναυαρχίδα της σειράς Speed: GT NEO 3 στις 8 Ιουνίου. Μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια προετοιμασίας, το realme GT NEO 3 έρχεται με φόρτιση 150W Ultra Charging και ανακηρύσσεται το ταχύτερο smartphone στον κόσμο που φορτίζει στο 50% σε 5 μόλις λεπτά! Το realme GT NEO 3 διαθέτει, επίσης, μεγαλύτερο ρυθμό μετατροπής φόρτισης μπαταρίας, καλύτερη απόδοση φόρτισης και μικρότερες απώλειες, ιδιαίτερα κατά τη φόρτιση από την πηγή.

Η ταχύτητα του realme GT NEO 3 δεν περιορίζεται μόνο στην φόρτιση, αφού διαθέτει τον πρώτο επεξεργαστή MediaTek Dimensity 8100 στην Ευρώπη, με τεχνολογία HyperEngine 5.0, η οποία παρέχει ανώτερη απόδοση CPU και gaming μαζί με δυνατότητες εξοικονόμησης ενέργειας. Με ό,τι γνωρίζουμε έως τώρα για την τεχνολογία του GT NEO 3, αυτό το smartphone έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην αγορά, δίνοντας έμπνευση και ώθηση για νέες τεχνολογικές ανακαλύψεις στους λάτρεις της τεχνολογίας.

Το φετινό καλοκαίρι “η Ταχύτητα Ξυπνά με ΝΕΟ τρόπο” και εσύ θα έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις ένα πραγματικά γρήγορο smartphone σε όλα του!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC