Μικρό το ενδιαφέρον των καταναλωτών για τις 3D τηλεοράσεις!

3d_tv_627_355

Οι 3D τηλεοράσεις είναι σίγουρα μία επαναστατική τεχνολογία όμως απ’ οτι φαίνεται μέχρι σήμερα οι καταναλωτές δεν δείχνουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στην αγορά μίας.Σύμφωνα με έρευνα που έγινε σε καταστήματα ηλεκτρικών, οι πωλήσεις των 3D τηλεοράσεων, βρίσκονται σε πολύ χαμηλά επίπεδα πράγμα που μας δείχνει οτι οι καταναλωτές δεν ενδιαφέρονται τουλάχιστον για την ώρα να βάλουν στο σπίτι τους την 3D τεχνολογία μιας και το κόστος της είναι αρκετά μεγάλο.

Βλέποντας αυτό, οι κατασκευαστές, ετοιμάζονται να ρίξουν σημαντικά τις τιμές των πρώτων 3D τηλεοράσεων που κυκλοφόρησαν στα καταστήματα για να υπάρξει μεγαλύτερη κίνηση στην αγορά, ενώ το 2011 αναμένεται να δημιουργηθούν από τις κατασκευάστριες εταιρίες, διάφορες κατηγορίες στις 3D τηλεοράσεις έτσι ώστε να ικανοποιούν κάθε budget.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC