Μιλήστε δωρεάν όπου θέλετε για 30 λεπτά μέσω Skype!

skype_logo_online

Το Skype αποζημιώνει τους χρήστες του που έχασαν τις κλήσεις, με 30 λεπτά δωρεάν ομιλίας.Όπως είναι γνωστό την περασμένη εβδομάδα το Skype βγήκε offline και σίγουρα προκάλεσε πανικό σε πολύ κόσμο που χρησιμοποιεί την υπηρεσία.

Με αφορμή αυτό, ο CEO του Skype Tony Bates, υποσχέθηκε σε όσους χρήστες είχαν κάποιο υπόλοιπο στο λογαριασμό τους κατά τη διάρκεια της βλάβης, 30 λεπτά δωρεάν κλήσεις.

Παρολ’ αυτά ο υπεύθυνος του Skype δεν έδωσε καμία πληροφορία σχετικά με τους τη βλάβη αυτή, αλλά επιβεβαίωσε οτι η βλάβη αυτή δεν ήταν αποτέλεσμα κάποιας  επίθεσης hacker.

Η υπηρεσία για την ώρα επανέρχεται σταδιακά σε πλήρη λειτουργία όμως πολλοί είναι οι χρήστες που αναφέρουν διάφορα προβλήματα κατά την πραγματοποίηση ομαδικών κλήσεων.

Όσοι πάντως πληρούν τις προϋποθέσεις δεν έχουν παρά να μπουν στην ιστοσελίδα της Skype και να στείλουν ένα email που να λέει οτι κατά τη διάρκεια της διακοπής δεν μπορούσαν να πραγματοποιήσουν τις κλήσεις που ήθελαν και θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα 30 δωρεάν λεπτά που ανακοίνωσε ο υπεύθυνος στο επίσημο Blog του Skype.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC