Μοιραστείτε το ίντερνετ μέσω του laptop σας

Μοιραστείτε το ίντερνετ μέσω του laptop σας

Τα παρακάτω βήματα παρουσιάζουν έναν εύκολο τρόπο για να μοιράζεστε τη διαδικτυακή σας σύνδεση μέσω του φορητού υπολογιστή σας …

με άλλες συσκευές. Πρόκειται για έναν δωρεάν τρόπο και δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποιο τρίτο λογισμικό. Προσφέρεται για Windows Vista ή 7 και λειτουργεί καλύτερα όταν το laptop σας είναι συνδεδεμένο μέσω καλωδίου στο ίντερνετ.

Το μόνο που θα χρειαστείτε, εκτός από μια σύνδεση διαδικτύου, είναι η τελευταία έκδοση του Java Runtime Environment.

1. Ανοίξτε έναν οποιοδήποτε browser και πληκτρολογήστε την ιστοσελίδα www.virtualaccesspoint.com . Αυτή η σελίδα πρέπει να παραμένει ανοιχτή όσο μοιράζεστε τη διαδικτυακή σας σύνδεση.

2. Όταν φορτώσει η ιστοσελίδα, θα σας ζητηθεί η άδεια για να τρέξει το πρόγραμμα και εσείς επιτρέψτε τη λειτουργία της.

3. Πληκτρολογήστε ένα όνομα και έναν κωδικό και μετά κάντε κλικ στο «Turn On Soft AP».

4. Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο του διαδικτύου στο System Tray του υπολογιστή σας και ανοίξτε το Network and Sharing Center.

5. Θα εμφανιστεί ένα νέο δίκτυο στη λίστα των ενεργών δικτύων, με το όνομα που είχατε επιλέξει στο τρίτο βήμα. Κάντε κλικ στο link που βρίσκεται δίπλα στο Connection.

6. Κάντε κλικ στο Properties, στο παράθυρο που θα εμφανιστεί.

7. Πατήστε την δεύτερη ταμπέλα με το όνομα Sharing και τσεκάρετε το κουτάκι Allow other network users to connect through this computer’s Internet connection. Επιλέξτε το Local Area Connection από τη παρακάτω λίστα και πατήστε ΟΚ.

Στο εξής θα είστε σε θέση να μοιράζεστε το ίντερνετ σας με όλες τις συσκευές που υποστηρίζουν Wi-Fi. Όταν θέλετε να τερματίσετε τη διαδικασία, απλά πατήστε Turn Off Soft AP στην ιστοσελίδα του πρώτου βήματος

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC