Μπορείς να προσπεράσεις το iPhone 15 Pro, πήγαινε απευθείας στο 16 Pro -Αυτό το χαρακτηριστικό θα σε πείσει

Μπορείς να προσπεράσεις το iPhone 15 Pro, πήγαινε απευθείας στο 16 Pro -Αυτό το χαρακτηριστικό θα σε πείσει

Σύμφωνα με πληροφορίες έγκριτου insider, η Apple αναμένεται να φέρει μεγάλες αλλαγές στα iPhone του 2024, αλλά τα μοντέλα του 2023 θα είναι πιο… συντηρητικά.

Ο αναλυτής της Apple, Μινγκ Τσι Κούο, ανέφερε τις προβλέψεις του για τα χαρακτηριστικά του iPhone 16 Pro και αυτά περιλαμβάνουν μεγαλύτερη οθόνη, αλλά και… την πολυπόθητη περισκοπική κάμερα.

Ο Κούο δήλωσε ότι η οθόνη του iPhone 16 Pro θα είναι «ελαφρώς μεγαλύτερη» από τις οθόνες του iPhone 14 Pro, που κυκλοφόρησε το 2022, και του επερχόμενου iPhone 15 Pro. Είπε ότι χάρη στο μεγαλύτερο μέγεθος θα έχει πλέον αρκετό χώρο, ώστε να χωρέσει η περισκοπική κάμερα. Τα μοντέλα iPhone 16 αναμένονται το 2024.

iPhone 16 Pro: Τι είναι η περισκοπική κάμερα και γιατί αξίζει να περιμένεις για αυτήν
Η περισκοπική κάμερα προσφέρει βελτιωμένες δυνατότητες ζουμ και ο Κούο δήλωσε ότι αναμένει ότι το iPhone 16 Pro και το ακόμη μεγαλύτερο iPhone 16 Pro Max να τις διαθέτουν. To iPhone 14 Pro διαθέτει κάμερα με zoom 3x, ενώ η περισκοπική που λένε πως θα ενσωματώνει το iPhone 16 Pro, θα μπορεί να φτάνει ακόμη και 6x, χωρίς απώλειες.

Ο τρόπος που το καταφέρνει αυτό μια περισκοπική κάμερα είναι μέσω μικροσκοπικών καθρεπτών. Αντί να χρησιμοποιείται μακρύς φακός, που προεξέχει από το τηλέφωνο, η περισκοπική κάμερα χρησιμοποιεί μια σειρά από μικρούς φακούς και καθρέφτες, τοποθετημένους κάθετα στον κύριο αισθητήρα της κάμερας. Αυτό επιτρέπει στην κάμερα να επιτυγχάνει μεγαλύτερο εστιακή απόσταση και μεγαλύτερες δυνατότητες ζουμ, χωρίς να προσθέτει όγκο στο smartphone

Οι περισκοπικές κάμερες έχουν χρησιμοποιηθεί από την Google, τη Samsung και τη HUAWEI, μεταξύ άλλων κατασκευαστών, αλλά δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμη σε iPhone.

Τα σχόλια του Κούο έρχονται να προστεθούν σε αυτά ενός άλλου αναλυτή του κλάδου, του Ρος Γιανγκ, ο οποίος δήλωσε ότι το iPhone 16 Pro και το iPhone 16 Pro Max θα αποκτήσουν μεγαλύτερες οθόνες. Σε ένα tweet την περασμένη εβδομάδα, ο Young έγραψε ότι «ακούει για κάποια νέα μεγέθη στα μοντέλα Pro».

Όταν ένας άλλος χρήστης υπέθεσε ότι το iPhone 16 Pro θα αυξηθεί από 6,1 σε 6,4 ίντσες και το iPhone 16 Pro Max θα αυξηθεί από 6,7 σε 6,9 ίντσες, ο Young απάντησε «κοντά».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC