Μόνο με Yahoo ID. Ξεχάστε τους λογαριασμούς Facebook και Google για log-in στις υπηρεσίες της Yahoo!

Μόνο με Yahoo ID. Ξεχάστε τους λογαριασμούς Facebook και Google για log-in στις υπηρεσίες της Yahoo!

Σε μία προσπάθεια να κάνει τους χρήστες να επιστρέψουν στη χρήση της Yahoo ID, το Yahoo! με ανακοίνωση του επισημαίνει ότι σύντομα, δεν θα υποστηρίζει τη δυνατότητα χρήσης των υπηρεσιών του μέσω Google+ ή Facebook λογαριασμών.

Αυτό θα γίνει σταδιακά, και θα δώσει τη δυνατότητα στην εταιρεία να προσφέρει την “καλύτερη δυνατή προσωπική εμπειρία σε όλους”. Η Yahoo! ξεκίνησε να χρησιμοποιεί αυτή τη δυνατότητα, δηλαδή τα third-party logins, το 2010, υπό την ηγεσία της προηγούμενης CEO της εταιρείας Carol Bartz. Φαίνεται ωστόσο πως η τωρινή CEO της εταιρείας, Marissa Mayer έχει διαφορετική άποψη.

Σταδιακά, τα πλήκτρα login μέσω λογαριασμών Google και Facebook θα εξαφανιστούν από όλες τις υπηρεσίες της εταιρείας, και για να μπορέσει κάποιος για παράδειγμα να χρησιμοποιήσει το Flickr ή το tumblr θα πρέπει να διαθέτει Yahoo ID.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC