Νέα δωρεάν έκδοση από τη Spotify

Νέα δωρεάν έκδοση από τη Spotify

Αφορά υπηρεσία για «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα

Η μουσική υπηρεσία Spotify ετοιμάζεται να λανσάρει μια δωρεάν έκδοσή της ειδικά για «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του διαδικτυακού ιστοτόπου Wall Street Journal.

Πριν από μερικές εβδομάδες, η υπηρεσία έγινε διαθέσιμη και στην Ελλάδα για «έξυπνες» φορητές συσκευές.
Έως τώρα, το κόστος της μηνιαίας συνδρομής για την υπηρεσία είναι 6,99 δολάρια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η νέα έκδοση θα παρέχεται δωρεάν και θα υποστηρίζεται οικονομικά, όχι από μηνιαίες συνδρομές χρηστών, αλλά από διαφημίσεις.

Το Spotify διαθέτει περίπου 6 εκατομμύρια ενεργούς συνδρομητές και περίπου 20 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες συνολικά σε παγκόσμιο επίπεδο.

Υπολογίζεται, ότι ο μουσικός κατάλογος του Spotify περιέχει περισσότερους από 20 εκατομμύρια τίτλους τραγουδιών.

Για τη νέα έκδοση, όπως αναφέρει η WSJ, το Spotify διαπραγματεύεται με τρεις κολοσσούς στον χώρο της διεθνούς δισκογραφίας, Sony Music, Universal και Warner, προκειμένου να παρέχονται δωρεάν υπηρεσίες του στους χρήστες.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC