Νέα πτώση για τα Facebook, Instagram και WhatsApp

Νέα πτώση για τα Facebook, Instagram και WhatsApp

Το WhatsApp, το Facebook και το Instagram έπεσαν για λίγο στο πλαίσιο μιας μεγάλης διακοπής λειτουργίας της μητρικής εταιρείας Meta. Χιλιάδες χρήστες της εφαρμογής ανέφεραν προβλήματα πρόσβασης στις τρεις υπηρεσίες το βράδυ της Τετάρτης (περίπου στις 21:00 ώρα Ελλάδας), και όπως συνηθίζεται, ο κόσμος κατέφυγε σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσει τα παράπονά του.

Παρότι στην ιστοσελίδα κατάστασης της Meta αναφέρεται ότι τα περισσότερα ζητήματα έχουν επιλυθεί, ορισμένες από τις πλατφόρμες της εταιρείας εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν κάποια μεμονωμένα προβλήματα. Η ιστοσελίδα Downdetector, η οποία παρακολουθεί τη λειτουργία των ιστοσελίδων, ανέφερε περίπου 82.000 ζητήματα με το WhatsApp στις 21:25 ώρα Ελλάδας, αλλά μια ώρα αργότερα είχαν επιλυθεί σε μεγάλο βαθμό.

Το τεχνικό πρόβλημα επηρέασε τους χρήστες σχεδόν σε όλο τον κόσμο, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό όσο φαινόταν αρχικά, απλά πάντοτε τα….παράπονα ταξιδεύουν με γρήγορους ρυθμούς. Υπενθυμίζουμε, ωστόσο, ότι μόλις τον περασμένο μήνα είχε συμβεί ξανά ένα πολύ μεγαλύτερο outage στις υπηρεσίες της Meta.

Μέχρι στιγμής η εταιρεία δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα για να αποκαλύψει τον λόγο της πτώσης των υπηρεσιών της.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC