Νέα σημαντική αναβάθμιση του λογισμικού του Wii U από τη Nintendo.

Νέα σημαντική αναβάθμιση του λογισμικού του Wii U από τη Nintendo.

Μια νέα σημαντική αναβάθμιση που εδώ και καιρό είχε υποσχεθεί η Nintendo βρίσκεται πλέον διαθέσιμη για κατέβασμα. Η Nintendo υποστηρίζει πως το ανανεωμένο λογισμικό θα προσφέρει καλύτερη απόδοση στην κονσόλα αλλά και πιο γρήγορους χρόνους φόρτωσης. Οι αργοί χρόνοι φόρτωσης των παιχνιδιών ήταν από τα κύρια προβλήματα που είχαν προκαλέσει μεγάλη δυσαρέσκεια στους χρήστες της νέας κονσόλας.

Την πλήρη λίστα με τις αλλαγές και τα νέα χαρακτηριστικά μπορείτε να την βρείτε εδώ.

Ενδεικτικά:

  • Ο χρόνος εκκίνησης του Wii U, εκκίνησης των ενσωματωμένων εφαρμογών, η έξοδος προς το κυρίως μενού, η εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών, και η εναλλαγή μεταξύ προγραμμάτων και του Miiverse, έχουν ελαττωθεί.
  • Οι χρήστες μπορούν να μεταφερθούν απευθείας στο Wii Menu κρατώντας πατημένο το κουμπί B κατά τη διάρκεια που εμφανίζεται το λογότυπο του Wii U στην εκκίνηση.
  • Οι χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν παιχνίδια και εφαρμογές στο παρασκήνιο από το Nintendo eShop ενώ χρησιμοποιούν άλλα προγράμματα.
  • Όταν υπάρχει ενεργό download και πατηθεί το power down, η κονσόλα θα μπει σε κατάσταση αναμονής και ύστερα θα κλείσει όταν έχουν ολοκληρωθεί όλες οι λήψεις.
  • Γίνεται δυνατή η αντιγραφή και η μεταφορά ανάμεσα σε δύο μονάδες αποθήκευσης USB από το Data Management.

    Κλπ.

Στο μέλλον αναμένεται και η νέα βιβλιοθήκη με κλασικά παιχνίδια για αγορά online μέσω του Wii U, σε αυτό που η Nintendo ονομάζει Virtual Console Library.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC