Νέα συμφωνία μεταξύ MySpace και Google

google-myspace-deal

Το MySpace και η Google έφτασαν σε μια νέα συμφωνία υπηρεσιών αναζήτησης και διαφήμισης, τερματίζοντας έτσι μήνες αβεβαιότητας για το μέλλον της συνεργασίας τους.

Οι όροι της συνεργασίας δεν έχουν κοινοποιηθεί. Οι δυο εταιρίες είχαν υπογράψει συμφωνία το 2006 με την Google να συμφωνεί τότε να καταβάλει στην News Corp το ελάχιστονί 900 εκατομμύρια δολλάρια, για το δικαίωμα πώλησης διαφημίσεων στον μηχανισμό αναζήτησης του MySpace και σε άλλες ιστοσελίδες της News Corp.  

H συμφωνία έληξε τον περασμένο Ιούνιο, αλλά επεκτάθηκε προσωρινά όσο οι δυο εταιρίες διαπραγματευόντουσαν το μέλλον της συνεργασίας τους.

Αναλυτές εκτιμούσαν ότι η News Corp δεν θα μπορούσε να εξασφαλίσει τους ευνοϊκούς όρους της αρχικής συμφωνίας, λόγω της μειωμένης δημοτικότητας του MySpace σε σύγκριση με το Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC