Νέα ταμπλέτα της HTC

Νέα ταμπλέτα της HTC

Η 10-ιντση ταμπλέτα “Puccini” της ΗΤC που είχαμε δει τον περασμένο Mάιο μόλις εγκρίθηκε από την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών των … ΗΠΑ, με τον αριθμό μοντέλου PG09410.

Η ταμπλέτα φημολογείται πως χρησιμοποιεί Honeycomb, ενώ τα τεχνικά της χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνουν GSM850, 1900MHz συχνότητες, 3G WCDMA850 και 1900MHz ζώνες.

Το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι πως θα υποστηρίζει και LTE (Long-Term Evolution) ράδιο, κάτι που τουλάχιστον στις ΗΠΑ θα συμβαδίσει με την αντίστοιχη υπηρεσία της παρόχου AT&T, η οποία μάλλον και θα έχει την αποκλειστική διάθεσή της.

Η FCC (ΟΕΕ) των Ηνωμένων Πολιτειών, βέβαια, δεν εγκρίνει συσκευές για τις ευρωπαϊκές αγορές, οπότε και αναμένουμε να φτάσει το συγκεκριμένο δημιούργημα στις δικές μας «ακτές».

Από το μπλε σχεδιάγραμμα φαίνεται μία εσοχή για SIM card. Δυστυχώς, αν και έχει ηχεία εις διπλούν, δεν έχει 3D camera. H συσκευή -τουλάχιστον για την αγορά της Βόρειας Αμερικής- αναμένεται αργότερα το καλοκαίρι, ενώ η προαναφερθείσα ημερομηνία του Ιουνίου έχει περάσει προ πολλού.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC