Νέο Jailbreak με υποστήριξη iPad 2

Νέο Jailbreak με υποστήριξη iPad 2

Για όσους ψάχνονται λίγο περισσότερο και επιθυμούν τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στο σύστημα αρχείων στην iOS συσκευής τους, το jailbreak …

είναι μονόδρομος αφού η Apple κάνει τα πάντα για να κλείνει όσες τρύπες ανακαλύπτουν οι hackers. Το νέο jailbreak που κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες υποστηρίζει την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος iOS η οποία είναι η 4.3.3 ενώ για πρώτη φορά υποστηρίζει και το iPad 2, τρεις μήνες μετά την επίσημη κυκλοφορία του.

Η μέθοδος του jailbreak αυτή τη φορά είναι πιο εύκολη από ποτέ αφού το μόνο που χρειάζεται είναι η επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα jailbreakme.com μέσα από τον safari browser του iPhone, iPad και iPod Touch. Το μόνο που χρειάζεται είναι το πάτημα του πλήκτρου Free κάτω από το σήμα του Cydia και στη συνέχεια του Install όπου και θα εγκατασταθεί το Cydia χωρίς να γίνει καν επανεκκίνηση της συσκευής !

Το jailbreak υποστηρίζει τους συγκεκριμένους συνδυασμούς συσκευών με έκδοση iOS η οποία πρέπει να τρέχει η συσκευή σας.

– iPad1: από 4.3 έως 4.3.3
– iPad2: 4.3.3
– iPhone 3GS: από 4.3 έως 4.3.3
– iPhone4: από 4.3 έως 4.3.3
– iPod touch 3g: 4.3, 4.3.2, 4.3.3
– iPod touch 4g: από 4.3 έως 4.3.3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC